2777
2789

من الان توی دوره چربیسوزی هستم ماه اولمه فکر کنم نهایت ی ماه دیگه هم توی دوره چربیسوزی باشم بعدش میرم دوره عضله سازی که اونم باید رژیم خودشو داشته باشه رژیم عضله سازی هم مثل چربیسوزی کم و سخته؟ و وقتی بدن ادم فرمشو گرفت و عضله ای شد میتونه به مقدار لازم هرچی خواست رو بخوره ؟ منظورم مثل قبلنا نیست اما دیگه با رژیمم نباشه

نمیشه 

به دو دلیل 

اول اینکه معدت کوچیک میشه و عادت میکنی به کم غذا خوردن و کلا عادت غذاییت عوض میشه 

و دوم اینکه اگه رژیمت رو کنار بزاری هیکلت بهم میریزه 

رژیم تغییر میکنه از رژیم لاغری و بعد عصله سازی میرسی به رژیم تثبیت اما تموم نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رژیم عضله سازی به چه صورته معمولا؟ سخت تر از چربیسوزیه؟

من خودم تو مرحله ی چربی سوزیم و رژیم عضله سازیمو شروع نکردم اما از مربیم که پرسیدم راجب رژیم همون جوابی و داد که بهتون گفتم

نمیشه  به دو دلیل  اول اینکه معدت کوچیک میشه و عادت میکنی به کم غذا خوردن و کلا عادت غذا ...

همین الان که توی دوره چربیسوزیم اصلا گرسنم نمیشه و عادت های غذاییم خیلی خوب شده اما ادم یکم همش تحریک میشه هوس بستنی و ... رو میکنه یا مثلا دلم میخواد به جای4قاشق برنج 7 8 تا بخورم بشینم کوبیده بخورم🤕نه مثل قبل که سه تا پشت سرهم و ترکیب با جوجه نه مثل الان هیچ

همین الان که توی دوره چربیسوزیم اصلا گرسنم نمیشه و عادت های غذاییم خیلی خوب شده اما ادم یکم همش تحری ...

عادت میکنی 

روزایی که رزیم نداری میتونی اینارو بخوری 

من هرده روز یبار میتونم یه وعده هرچی که دلم میخواد به هرمقداری بخورم😊اوایل خودمو خفه میکردم تواون وعده ولی دیگه برام عادی شد

2790
2778
2791
2779
2792