2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره .چ خوب یادت اومد😀..خوبی؟؟

عزیزززززم  خوبم شکر خدا..چقدر خوشحال شدم اینجا دیدمت  با این کاربری میای دیگه؟

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
بخدا همش حال تهوع دارم بزپر کوشی رو نگا میکنم  نگا کردم اخه ب چ دلیلی کتکش زده

ولش کن اصلا حال خودمم خوب نیست خیلی ناراحتم

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
عزیزززززم   خوبم شکر خدا..چقدر خوشحال شدم اینجا دیدمت    با این کاربری میای دیگه؟

اره ...با اونم میام گاهی😁...قربونت بشم عزیزم ...منم خیلی خوشحال شدم ....راستی چهرم چطور بود؟؟😂..بدون درنظر گرفتن خوااهرم ک اون شد درصد خوشگل ترع.😉

اره ...با اونم میام گاهی😁...قربونت بشم عزیزم ...منم خیلی خوشحال شدم ....راستی چهرم چطور بود؟؟😂..بد ...

راستش چون از رو چهره در مورد شخصیت افراد نظر دادن یکم خارج از منطق و وجدانه،من دیگه چیزی نگفتم،اخه میخواستم بگم پشت سری یکم س.ک.سی تره اما جلویی زن زندگیه  و اینکه تو چهره اش هیچ رندی و موذی گری نیست،دوست داشتنی  

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
راستش چون از رو چهره در مورد شخصیت افراد نظر دادن یکم خارج از منطق و وجدانه،من دیگه چیزی نگفتم،اخه م ...

وایی ..تر‌کیدم ..خیلی باحال گفتی😂😂...فداتم.خودت دوس داشتنیه ای😘

وایی ..تر‌کیدم ..خیلی باحال گفتی😂😂...فداتم.خودت دوس داشتنیه ای😘

عزیز دلی