2777
2789
وزقیه یعنی درشت دیگه  اهو بگم خوبه چرا فرق میزارین بین حیوونا خو منظورم همون درشتههه ولی غیر ...

عصمت دیگه همش نزن😂😂😂😂😂

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزقیه یعنی درشت دیگه  اهو بگم خوبه چرا فرق میزارین بین حیوونا خو منظورم همون درشتههه ولی غیر ...

افکت روشه معلومه وگرنه گردی چشم که اینقدر درشت نمیشه نمی دونم چرا همه فکر میکنن چشم هرچی درشت تز باشه خوشگلتره ؟😁

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
چ خوب شناختی کلک😀

فدایت 😑😍

من چهرها خیلی خوب یادم میمونه حتی تو واقعیت ولی اسم اصلا😐😂اسم فامیلی 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
جلویی خشکل تره عزیزم فقط موهاشو بد ریخته جلو وگزنه جهرش مهربونه خشکله

نه عزیزم ..واقعیه اینه پشتیه خوشگل تره😀...خودم میدونم ..مهمم نیسن ..بلاخره از هز خوشگلی یه خوشگل تری هس😉

من دیگه نظرمو گفتم  بعضیا یه جور جدی میخونن  بابا حرفای منو باید ب حالت فان خوند

دقیقا😁😁😁😁

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!