2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره .چ خوب یادت اومد😀..خوبی؟؟

عزیزززززم  خوبم شکر خدا..چقدر خوشحال شدم اینجا دیدمت  با این کاربری میای دیگه؟

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
بخدا همش حال تهوع دارم بزپر کوشی رو نگا میکنم  نگا کردم اخه ب چ دلیلی کتکش زده

ولش کن اصلا حال خودمم خوب نیست خیلی ناراحتم

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
عزیزززززم   خوبم شکر خدا..چقدر خوشحال شدم اینجا دیدمت    با این کاربری میای دیگه؟

اره ...با اونم میام گاهی😁...قربونت بشم عزیزم ...منم خیلی خوشحال شدم ....راستی چهرم چطور بود؟؟😂..بدون درنظر گرفتن خوااهرم ک اون شد درصد خوشگل ترع.😉

اره ...با اونم میام گاهی😁...قربونت بشم عزیزم ...منم خیلی خوشحال شدم ....راستی چهرم چطور بود؟؟😂..بد ...

راستش چون از رو چهره در مورد شخصیت افراد نظر دادن یکم خارج از منطق و وجدانه،من دیگه چیزی نگفتم،اخه میخواستم بگم پشت سری یکم س.ک.سی تره اما جلویی زن زندگیه  و اینکه تو چهره اش هیچ رندی و موذی گری نیست،دوست داشتنی  

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
راستش چون از رو چهره در مورد شخصیت افراد نظر دادن یکم خارج از منطق و وجدانه،من دیگه چیزی نگفتم،اخه م ...

وایی ..تر‌کیدم ..خیلی باحال گفتی😂😂...فداتم.خودت دوس داشتنیه ای😘

وایی ..تر‌کیدم ..خیلی باحال گفتی😂😂...فداتم.خودت دوس داشتنیه ای😘

عزیز دلی