2777
2789
عنوان

بیبی چک

133 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها  من بعد یه روز تاخیر بیبی زدم منفی بود تنبلی تخمدان دارم این دفعه می خوام برم iui تورو خدا واسم دعا کنین. چرا پریود نمیشم پس لااقل اگه خبری نیست پری به موقع بیاد 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ان شاءالله به زودی باردار بشی عزیزم

ممنون گلم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
زود زدی بی بی چک رو

خدا از دهنت بشنوه اگه اینطور باشه. شنبه میرم ازمایش

حتما اول عکس رنگی بده حتما کاسنی شوهرت زیاد بخوره قرص گلوکوفاژ و انوگل بخور ساشه اینو فولیک بخور& ...

مرسی گلم بابت دعای قشنگت. خودم باید به دکتر بگم که عکس رنگی و این داروها رو بنویسه؟

منم صبح موعدم بود بی بی زدم منفی بود

انشاالله که شما باردار باشی واقعا سخته همش منفی ببینی

انشاالله که شما باردار باشی واقعا سخته همش منفی ببینی

اره والا این چند روز ۷ تا تست گذاشتم دیگه نا امید شدم ،الانم درد واژن و زیر دل دارم اما پری نشدم😞

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
اره والا این چند روز ۷ تا تست گذاشتم دیگه نا امید شدم ،الانم درد واژن و زیر دل دارم اما پری نشدم😞

انشاالله نه ماه بعد نی نی بیاد بغلت از ته دل از خدا می خوام و برآن ایةالکرسی میخونم

انشاالله نه ماه بعد نی نی بیاد بغلت از ته دل از خدا می خوام و برآن ایةالکرسی میخونم

فدات شم ممنون گلم،بیا تاپیکم اسمتو بگو برای تو هم سوره مریمو بخونم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

ان شاالله تو هم بزودی زود مامان میشی گلم😍

ان شاالله تو هم بزودی زود مامان میشی گلم😍

مرسی عزیزم منم دعا میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز