2777
2789
عنوان

دزدیدن بچه ها

3111 بازدید | 28 پست

سلام 

نه میخام شایعه کنم نه میخوام بعضیا بترسونم و نه اینکه یه داستانه  

صرفا یه اطلاع هست 

مادر بزرگ من داخل شاهین شهر اصفهان زندگی میکنه و هرروز با چند نفر دیگه میرن پیاده روی یکی دو روز بود چند تا از بچه های همسایه ها گم شده بودن مادر بزرگم و دوستاش رفت پشت مسجد بخاطر اینکه سایه اونجا بود و هوا گرم بود وقتی رفتن پشت مسجد یه گودال دیدن ک چندتا بچه بی هوش اونجا افتادن 

خواهشا مواظب بچه هاتون باشی مثل اینکه دوباره داریم برمیگردیم به چندین سال پیش ک امار بچه دزدی خیلی بالا بود 

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 

شاید افتادن تو چاهه

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید افتادن تو چاهه

مسجده و رفت و امد زیاده صد درصد ینفر صداشونو میشنید و اینکه 4 تا پسر بچه بودن میتونستن قلاب بگیرن بیان بالا 

زندگی،اعتقادات،عقاید،نوع پوشش،دین هرکس به خودش مربوطه و تا زمانی که به ما اسیبی نمیرسونه و اون رو به ما تحمیل نمیکنه راجبش حق اظهار نظر نداریم . 

راستش من ١٠سالم بود خواهرم٥ سالش بود

تو پارك بوديم ي اقايي اومد رد شدني دست خواهرمو كشيد داشت ميبرد

شانس اورديم من ديدم و منم از اينور دست خواهرمو ميكشيدم و طرف ول كرد دوويد رفت

خيلي مواظب باشين

از قديم هست اين چيزا

فعلا حرفي ندارم  ببينم بعدا چي ميشه حالا  
مادربزرگت چکار کرده؟واسه تو تعریف کرده یا زنگ زده پلیسی کسی

رفتن چن نفرو خبر کردن اول بچه هارو از داخل گودال در اوردن و بعد به پلیس زنگ زدن بعد زنگ زد ب ما ک تعریف کرد 

راستش من ١٠سالم بود خواهرم٥ سالش بود تو پارك بوديم ي اقايي اومد رد شدني دست خواهرمو كشيد داشت ...

اره ولی ی مدت امار بالا بود و اومد پایین مثل اینکه دوباره داره میره بالا 

مسجده و رفت و امد زیاده صد درصد ینفر صداشونو میشنید و اینکه 4 تا پسر بچه بودن میتونستن قلاب بگیرن بی ...

کسیم بچه بکشه یا بدزدن نمیارن بندازن نزدیک مسجد میبرن یجای دورافتاده میندازن 

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍