2777
2789

[QUOTE=155616361]نه خوشگلم تزریقی نیست...به صورت سرم هست میزنی به صورتت کمی ماساژ میدی. فک کنم بعضی داروخانه ها دارن ...[/QUOTشما خریدین از اینستا.؟قیمیتش چنده؟ 

من تا حالا از اینستا سفارش ندادم چیزی؟مطمعنه کیفیتش؟

راستی  عزیزم ویتامین سی رو هم میکی چه مارکی استفاده کردی؟ سرم یا کرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=155616361]نه خوشگلم تزریقی نیست...به صورت سرم هست میزنی به صورتت کمی ماساژ میدی. فک کنم بعضی ...

فقط اینو بگم که هیالورونیک اسید باید حتما به روی صورت مرطوب زده بشه وگرنه نتیجه عکس میده و صورت رو خشک تر میکنه،کلا طرز مصرفش‌اینطوریه....چون چند برابر وزن خودش اب جمع میکنه برای کلاژن سازی و بعدش از کرم مرطوب کننده استفاده کنی تا هم پوست خشک نشه تا هم هیالورونیک اسید از روی پوست تبخیر نشه و بین لایه های پوست قفل بشه.

هیالورونیک اسید از واجباته برای پوست واقعا تاثیر داره.

بهتره بعد از استفاده از شوینده تا هنوز صورت کاملا خشک نشده هیالورونیک اسید رو بزنی بعد مرطوب کننده و بعد بقیه رو

پوستت چربه یا خشک؟  تاچند هزینه میخوای بکنی؟ بله عزیزم من از اینستا گرفتم

پوستم اول چرب بود ولی الان بعد شستن پوست با شوینده حس خشکی تو زیر چشمام و استخوان گونه حس میکنم.

چنده قیمتش؟تا 250.300

گرونه خودش؟

پوستم اول چرب بود ولی الان بعد شستن پوست با شوینده حس خشکی تو زیر چشمام و استخوان گونه حس میکنم. ...

خواهش میکنم خوشگلم....ببین من خودم شوینده گودویرچوز میزنم تا حالا به خوبی این ندیدم، نه پارابن داره نه سولفات نه الکل...تست حیوانی نداره محصولاتشون...بوش انقدر ملایمه😍😍...غلظتشم بالاس...پکیجینگشونم که دیگه نگم😍😍.کلا محصولاتشون واقعا ارزش خرید داره.

قیمتاش چنده؟

شوینده گودویرچوز رو تقریبا دو ماه پیش ۱۰۰گرفتم...محصول مالزیه.

از پیج گریپل.

هیالورونیک اسید هم از پیچ اکسونی( exuni)فک کنم ۷۰یا ۸۰تومن....این سری میخوام هیالورونیک اسیدمو از پیجmissoilbeautyبگیرم خیلیییی شنیدم میگن خوبه،قیمتشو نمیدونم ولی فک نکنم زیاد گرون باشه.

ویتامین سی هم مارک خوب گرون بادی شاپ😍قیمت مناسب تر باله آ عزیزم....

شوینده گودویرچوز رو تقریبا دو ماه پیش ۱۰۰گرفتم...محصول مالزیه. از پیج گریپل. هیالورونیک اسید هم از ...

میسی عزیزم که جواب دادی.دخترعمم یه بار مانتو گرفته بو. از اینستا جنسش کلی با عکس فرق داش خییلی بد بود. برا همین نگرانم از اینستا کرم بخرم.؟شما گرفتی کیفیتش خوبه؟

کاش داروخانه هم داشت

میسی عزیزم که جواب دادی.دخترعمم یه بار مانتو گرفته بو. از اینستا جنسش کلی با عکس فرق داش خییلی بد بو ...

بله منم تا قبل کرونا اصلا اعتقادی به خرید اینترنتی نداشتم😂😂 ولی بعدش دیدم نمیشه دست به دامن این پیجا شدم و با ترس چندتا خرید کردم که اتفاقا همشونم خوب بود و اعتمادم جلب شد.

اره اتفاقا دیروزم یه ضدافتاب گرفتم....داروخانه ها هم بیشتر اونایی که بزرگ و معتبرن شاید داشته باشن باز بپرس.

من چون شهرستانم چندجا رفتم پیدا نکردم...اگه تهرانی یا شهر بزرگ برو از داروخانه های معتبر بپرس گلم.😊😊