2789

نه جدول بندی روی قوطی ها درست نیس.هر دو ساعت سی الی شصت سی سی براش بسه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من از ۳ روزگی دادم....اولاش یدونه میدادم هر دوساعت یبار ولی بعد ۲ ماهگی ۲ تا میدادم....دختر من کم وزن بود پری نان میدادم  خیلی واسش خوب بود باز نگا کن ببین پری نانو تا چند ماهگی بدی خوبه اخه بعدا خوب نیس....الانم نان میدم نان بی درد سره ....گیگوز مبدادم دل درد میشد دخترم اما نان ک میدم راحتم....هر دوساعت یبار دوتا بگیر هر چقد خورد بده....بعد شیشه شیرشو تمیزززز بشور 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
من از ۳ روزگی دادم....اولاش یدونه میدادم هر دوساعت یبار ولی بعد ۲ ماهگی ۲ تا میدادم....دختر من کم وز ...

دکتر برات نوشت یا خودت نان انتخاب کردی؟؟منم دخترم ۲۲ روزشه میخوام شیرخشک کمکی بدم نمیدونم خودم بخرم یا دکتر باید بندیسه و اینکه شیرت کم بود؟؟

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
دکتر برات نوشت یا خودت نان انتخاب کردی؟؟منم دخترم ۲۲ روزشه میخوام شیرخشک کمکی بدم نمیدونم خودم بخرم ...

من اره خیلی کم بود شیرم بعدش قط شد....پری نان رو دکتر گفت خریدم ولی بعد ی مدت دگ پری نان  نباید میدادم اخه زمان داره....ولی نان رو خودم انتخاب کردم....دکتر گف گیگوز بده  دادم دل درد میشد...‌عزیزم راستی میتونی  از دکتر دارخانه کمک بگیری مثلا اگه بچه زیاد بالا میاره میتونی بگی یا یبوست میشه بگی  خودشون متناسب اون شرایط بهت میگن چی ببر

من اره خیلی کم بود شیرم بعدش قط شد....پری نان رو دکتر گفت خریدم ولی بعد ی مدت دگ پری نان  نباید ...

بچم ۲۲ روزشه بالا نمیاره فعلا میخوام برا تپل شدنش شیر خشک بدم یعنی پری نان بدم من از اول؟؟

بچم ۲۲ روزشه بالا نمیاره فعلا میخوام برا تپل شدنش شیر خشک بدم یعنی پری نان بدم من از اول؟؟

پری نان واس نوزادای کم‌وزن نارس هست  عزیزم  باز از دکترداروخانه هم بپرس  من ک دادم راضی بودم‌بچه ام‌۲ کیلو نیم بود در عرض ۳  هفته شده بود ۴ کیلو

پری نان واس نوزادای کم‌وزن نارس هست  عزیزم  باز از دکترداروخانه هم بپرس  من ک دادم را ...

ماشالله چه خوب شد ورنش

ممنون از راهنماییت