2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

396 بازدید | 18 پست

خواهرشوهرم وقتی شوهرم رفت بیرون منو تنها بودم شروع کرد طعنه و کنایه زدن بهم منم سریع رفتم به شوهرم گفتم شوهرم رسید بهش تذکر داد که این حرفا چییه میزنی چرا عاقل نیستی چرا بی فکر حرف میزنی خواهرشوهرم فسید رفت بیرون ، منم خوشحاللل

لبخند بزن   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجبببب😐😐😐😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

میگرفتی کتکش میزدی

آی از دوران دبیرستان کسی رو کتک نزدم انقدر دلم میخواد یکی رو بزنم

نینجا کار کردم ولی سه چهار بار بیشتر به کارم نیمد

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡
خیلی کارت اشتباه بود.باید خودت بتونی جواب محترمانه بدی و کم نیاری نه اینکه پشت همسرت قایم بشی

دقیقا،اسی خودت بایدقاطع وبا احترام جواب بدی،شوهرتو وارد خاله زنک بازیا نکنی

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
😂😂😂خواهرشوهر و جاریتو بزن

مجردم

تو دبیرستانم یکی از بچه ها باباش مرده بود بعد حرف عروسی و جهاز شد یکی دراومد گفت بیچاره فلانی شوهر گیرش نمیاد آخه یه دختر یتیم که هیچی نداره رو کسی نمیگره منم 

یه لحظه خون به مغزم نرسید و ........استغفرالله

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡