2777
2789
عنوان

بیکارا بیان

323 بازدید | 79 پست

بیاین جرئت حقیقت

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقت

بدترین دروغت؟ به کی و چی و چرا

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

ازمنم بپرسین بعد میام جواب میدم😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
حقیقت؟

ارزوی مرگ کسیو کردی😢کیو و چرا

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
ازمنم بپرسین بعد میام جواب میدم😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

اگه مجردی بگو دپست پسر داشتی چندتا و چرا داشتی اگرم متاهلی بگو به مادرشوهرت چه حسی داری😅😂

[QUOTE=155604364]حقیقت؟[/QUOTE سوتی ترین سوتی عمرت رو تعریفکن

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂
نه اصلا؛ اهل نفرین نیستم

😉💚💛

بدترین دروغت؟ به کی و چی و چرا

قبل شوهرم پسرعمم رو دوستداشتم بدترین دروغ این بود که بهش گفتم دوست ندارم چون عمم گفت ب عنوان عروس قبول نمیکنم از پسرم دور شو 

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎