2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالی بود عزیزم. یادم رفت علامت سوال بذارم    

آره.برای خودم که خیلی درست بوده.دیکران هم گفتم اما نتیجشو نگفتن بهم که درست بوده یانه😊شما باید بگی چقدر درست کفتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آره.برای خودم که خیلی درست بوده.دیکران هم گفتم اما نتیجشو نگفتن بهم که درست بوده یانه😊شما باید بگی ...

برای خودم درست گفتی, ولی همسر آینده ام اگه یکم بیشتر آدرس ازش میدادی, متوجه میشدم عشقمه یانه. بازم ممنون خواهری, انشالله امسال دامنت سبز میشه, برات صلوات فرستادم مهربونم

برای خودم درست گفتی, ولی همسر آینده ام اگه یکم بیشتر آدرس ازش میدادی, متوجه میشدم عشقمه یانه. بازم م ...

ممنون عزیزم بابت دعات🥰حسم میگه باباتون از خواستگار راضیه.حالا یا از طرف باباته.یا غریبه ‌.منظور از دوستای باباتون یا نه کلا باباتون راضی ان ازشون

آره میاری

💔🌹🌹🌹ممنون

اگه میخواین قربون صدقه کسی برین، شمالی یاد بگیرین.. یه ♡بلامیسر♡ میگی قشنگ تو دل طرف میشینه... دیگه ♡ تی جانِ رِه بیمیرم ♡ که جای خود داره 😍😍😍😍                      شمالیشونم 😎😎😎😎😎
ممنون عزیزم بابت دعات🥰حسم میگه باباتون از خواستگار راضیه.حالا یا از طرف باباته.یا غریبه ‌.منظور از ...

خدا از زبونت بشنوه, حالا باید صبرکنم تا دوسال دیگه  

دقیقا همین مدنظرم بود

میشه به منم بگید کی ازدواج میکنم ؟ ممنون میشم 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
میشه به منم بگید کی ازدواج میکنم ؟ ممنون میشم 

شما الان فکر کنم هنوز وقت داری واسه ازدواج.الان سنتون باید بین ۲۱تا ۲۴باشه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز