2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 36 پست
انشالله بعد از صفر واکسنش بیاد آمین🙏

انشاءالله🙏😭

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میدونم نمیتونی نری😶

😭

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
عروسي برادر شوهر منم بعد صفره من گفتم نميام بچه كوچيك دارم نميدونم اين عروسي گزاشتن تو كرونا يعني ...

واقعا بقیه رو تو منگنه میزارن😭

بچه. و بزار پیش مادر شوهرت برو

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
منم تک دخترم.و خواهر داماد.داداش من تازه عقد کرده. منم نمیدونم باید چیکار کنم.برم یه جور ناراجتی پی ...

ما خیلی گناه داریم😢

من موندم چرا بقیه نمیترسن فقط من میترسم  

بچه. و بزار پیش مادر شوهرت برو

شرایطشو نداره نگهداری کنه.

چهار نفر باید مراقب خودش باشن

نرو من  همشششششش قرنطینه بودم با رعایت همه چیز  سالگرد فوت مامان بزرگم رفتم (۳تا عروسی دعوت بودیم نرفتیم چنان دعوایی راه انداختن ) اینم همه خودی بودن اما همهههههههه مریض شدیم  من بویایی از دست دادم بینیم میسوزه دوتا از فامیل تستشون مثبت شده  

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
شوهرت هتل بگیره بچتم با خودش ببره یا خونه فامیلی چیزی ازش نگهداری کنه شوهرت نره عروسی از نرفتن تو به ...

اونم نیاد هی میگن اره نیومدو از این حرفا

نمیدونم واقعا چیکار کنم

یه سر برو روسیه یا چین یا همین امارات یه واکسن بزن بیا

عه چه راحت میگی مگه به این سادگیه

اولا اگه مرزا باز باشن بتونه بره و حالا شاید به شهروندای خودشون واکسنو میزنن 😬

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!