2777
2789
عنوان

دوستای متاهل

302 بازدید | 8 پست

بچه ها دوستم مزاج شناسی خونده من عقدم

امروز گفت طبع شورت سرده تو گرم

الان من باید چکار کنم

ینی بعد عروسی زندگیم خراب میشه؟

سربسته جوتب بدید تاپیک نترکه

😥

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سخته طبع کسی رو تغییر دادن ولی میشه تا حدی باب دلت کردش که اذیت نشن هر دو طرف

وای من سر این مسائل بشدت حساسم اصلا اینو ک گفت ازوقتی اومدم خونه همش عصبیم

تو لجظات نابتون برای من و زندگیم دعا کنید.منم هرروز ده تا صلوات ب نیت حل شدن مشکل اونای ک برام دعا کردن میفرستم💚
وای من سر این مسائل بشدت حساسم اصلا اینو ک گفت ازوقتی اومدم خونه همش عصبیم

عزیزم خیلیا اصن نمیدونن طبعشون چیه و کاری ندارن به این حرفا و الان بهترین زندگی رو دارن . سرد و گرم بودن که ملاک اصلی زندگی نیست . همونجایی ک رفتی سوال کن تا بهت بگه چطور گرم مزاجش کنی یا حداقل متعادل شه

عزیزم خیلیا اصن نمیدونن طبعشون چیه و کاری ندارن به این حرفا و الان بهترین زندگی رو دارن . سرد و گرم ...

واقعا؟

ینی میتونم ی زندگی خوب داشته باشم؟

وا قعا؟ ینی میتونم ی زندگی خوب داشته باشم؟

جدی میگی ؟ اره چرا نشه 🥰

عزیزم درسته سرد مزاح بودم سخته و فشار به ادم میاد ولی بدترش اینه که همسر ادم از نظر اخلاق و رفتار سرد باشه نه از نظر جنسی 

میتونی تقویتش کنی ، تحریکش کنی تا بکشونیش سمت خودت ...