2777
2789
عنوان

وام ازدواج

323 بازدید | 81 پست

کسی بوده گرفته باشه؟

دادین دست پدرومادر یا خودتون استفاده کردین؟

ببای وام اقساط 84 ماهه اس اما سوالم اینه ماهی چقد باید پرداخت کنیم؟هردونفرها!هردونفر روی هم چقدر میشه؟

شما با وامتون چی کار کردین؟

به نظرتون با 100 تومنش بریم طلا بخریم بزاریم بانک بهتر نیست؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

واس ما 15تومنی بود، ماهی270فک کنم نفری.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نگرفتم ولی شوهرم میگه فک کنم حدود۱۸۰۰اینا قسطش باشه

رو همدیگه؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

من بابا نصفشو داده به شوهرم ضامن و بازاری شوهرم پیدا کرده بابم با هیچی کار نداره  ما با اون ۷۵ملیون خونه میسازیم  ماهی ۶۸۴هزار تومنه

یه اسم ‌پنج حرفی تو قلبمه💕milad💕                                  دومین کاربریمه😒

ماله شما چه سالی بوده؟

اره منم ۱۵تومنی بود شوهرم چون فرزندجانبازبوددوبرابر۳۰تومن ۴۵ تومن برجی ۷۵۰قسط میدیم

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم خاهدافتادمن شک ندارم ❤❤❤❤❤
ماله شما چه سالی بوده؟

96بود اخراش

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من ماه پیش گرفتم. خب خانوادم احتیاج داشتن برا جهزیه ام برداشتن. شوهرمم لازم داشت براداشت. اگه خانوادت لازم ندارن و شوهرتم لازم نداره میتونه پس اندازه خوبی باشه براتون

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
من داداشمو زندادشم گرفتن هر کدوم تو حساب خودشون بودن و خرییدمیکردن ماهی ۶۰۰ هر نفر قسط میده

ماله امسال که هرکدوم 50 میلیونه دوست عزیز؟؟

من ماه پیش گرفتم. خب خانوادم احتیاج داشتن برا جهزیه ام برداشتن. شوهرمم لازم داشت براداشت. اگه خانواد ...

منو نامزدم دوست داریم پس انداز کنیم اما اگه بنا به پس انداز باشه میخوام راضیش کنم طلا بخریم ارزش پول که هرروز داره میاد پایین اما طلا روش میشه بیشتر حساب باز کرد

خانوادم نیاز ندارن تما بنظرم بابام اینو ازم بگیرن😔😔