2777
2789
عنوان

خانما عزیز لطفا رهنماییم کنید

21 بازدید | 2 پست

شوهرم چند وقته یه دوستی پیدا کرده خیلی باهم جور شدن یه دو دفعه هم خانوادگی بیرون رفتیم تویه این دو جلسه بدی ازشون ندیدم  ادمای خوبی معلوم میشن شوهرم که خیلی از دوستش تعریف می کنه ولی از وقتی که با این اقا اشنا شده شبا دیر میاد خونهنسبت به من بیخیال شده اصلا منو جای نمیبره  ابجو الکل دار میخوره یعنی تقریبا هر شب میخوره خودمم حاملم خیلی از بوش بدم میاد چند دفعه دعوا کردیم کتک کاری کردیم حتی از خونه زدم بیرون حتی یه دفعه میخواستم جلوش قرص بخورم گفتم اگه دست از این کارت بر نداری هم خودمو می کشم هم بچه رو ولی بازم انگار نه انگار همون ادمه اصلا عوض شد بازم به کاراش ادامه میشه الان دیگه زیاد بهش گیر نمیدم بیخیالش شد میخواد هرچی میخوره بخوره هر موقع شب میاد بیاد...ولی با اینکه خودمو به بیخیالی زدم ولی بازم خیلی اذیت میشم خیلی ناراحتی می کنم به نظرتون چی کار کنم😢😢

زندگی اب روان ست روان میگذرد انچه اقبال منوتوست همان میگذرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان