2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

79 بازدید | 14 پست

سلام مامانای عزیز

دخترم امروز 20 روزشه 5 روزگیش زردیش 15 بود 24 ساعت زیر دستگاه بود اومد زیر10 بدنش و صورتش سفید شده بود دکتر گفت قطره رو ادامه بده تا خوب بشه ولی صورتش دوباره زرد شد 2 روز پیش هم آزمایش دادم 7_6 بود.دیگه دکتر نبردمش.میخواستم بدونم قطره رو هنوز بهش بدم؟مشکلی نداره؟یا قطعش کنم؟و اینکه زردی صورتش چرا از بین نمیره کل بدنش سفیده سفیدی چشمشم زرد نیس ولی زردی صورتش مونده همینجوری

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشه چرا بهش قرص ندادی منم پسرم تا دوماه زردی باهاش بود

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

دختر‌منم به دنیا اومد زردیش ۱۷ بود زیر دستگاهم بردیم ولی نمیومد پایین دکتر قرص و قطره داد باز نمیومد پایین تا اینکه دکتر گفت از شیرمه خلاصه شیر خشک گرفتیم‌براش یه مدت شیر خشک دادم زرویش به طور کامل از بین رفت

مذهبی کله پنیری
دختر‌منم به دنیا اومد زردیش ۱۷ بود زیر دستگاهم بردیم ولی نمیومد پایین دکتر قرص و قطره داد باز نمیومد ...

الان 14 روزه زردیش همون زیر 10 مونده بالا نرفته ولی از بینم نمیره.میگن زردی زیر 10 مشکلی نداره ولی خب همش صورتشو میبینم زرده دلم طاقت نمیاره

شیرازم.مرودشت

انشالله زودتر خوب بشه .اگه مشهد بودی دکتر بهت معرفی میکردم

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 
سلام عزیزم این مقاله در مورد زردی نوزادان هست و اطلاعات خوبی توش نوشته شده مطالعه کنید جواب بسیاری ا ...

ممنونم گلم