2777
2789

احساس واقعی ارامش و خوشبختی رو بعد ازدواج میفهمی 

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه خانواده داری که متعلق به خودته مدیریت و استقلال یاد میگیری بقیه هم بیشتر روت حساب میکنن

بابامو کی کشته؟؟🖤 کهریزک پر از پیکر بسیجی بود🖤💔 هروقت احساس یأس و ناامیدی داشتید به یاد سسیا بیوفتید بیچاره ها نه میمیرن نه به آرزوشون میرسن😂✌🏼 ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️ ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸 ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

اینی که یه نفر باشه بهت انگیزه بده و با تمام وجود دوستش داشته باشی

من ایمان دارم به هر چیزی که میخوام میرسم دیر میشود ولی اتفاق می افتد خدا همین نزدیکیست کنار من. بهترینهارو برایم میخواهد من به او ایمان دارم 

یه نفر هست حرفاتو گوش بده،حواسش بهت باشه،پشتت باشه،همه تلاششوکنه آب تو دلت تکون نخوره،میتونی باهاش ایندتوبسازی یه رفیق همیشگی که پایه همه دیوونگیات باشه🤩🤩💝

بعد یه سنی آدم نیاز داره من خودم وقتی همسرم و دیدم حس‌ی که بهش پیدا کردم وصف شدنی نبود ولی قبلش هم همش میگفتم با خودم که دلم یکی و میخواد که از همه من و بیشتر دوست داشته باشه بهم عشق بده... کنارش آرامش داشته باشم 

و کلا تشکیل خانواده خیلی خوبه ولی آدم باید مسئولیت پذیر هم باشه 

جدی!؟

اره من با تمام وجود حسش میکنم اون اوایل که خیلی خوبه .اگه انتخاب درست و خوبی داسته باشی اون ارامش و هوشبختی همیسه باهات میمونه هرچی هم بیشتر کنار هم باشین بعد سالها پررنگتر میشه