2777
2789
عنوان

زودپز🤔🤔🤔☹

1542 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.من خیلی ترسوام اززودپزمیترسم😂😂توخونه خودمونم مامانم استفاده نمیکنه.چون قدیماازاون زودپزقدیمیارومنفجرکرده بود دیگ میترسه😂حالابرا جهیزیه ی من.میگه زودپزبرقی بخریم.خودمم شک دارم برقی بخرم یا روگازی؟کدوم کم خطرتره؟خودم احساس میکنم روگازیاکاربردش بهتره نمیدونم چرا؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانم زودپز برقی بوش خرید بیشتر ارام پزه تا زودپز. پیرت میکنه هر 20 دیقه ی بار باید دوباره روشن کنی. 

من زودپز گازی نیو لایف دارموخیلی راصیم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ترسو بذار کنار زود پز خیلی کاربردیه مخصوصا واسه مهمون سرزده یا وقتی ک حال نداشتی غذا زود بذاری من از همین قابلمه ایای معمولی دارم کافیه سوپاپشو هر بار میشوری بررسی کنی نگرفته باشه شعله زیرشم زیااااد نکنی

روگازی بهتره.با خودت عهد کن هیچ وقت زودپزو رو شعله زیاد نزاری!!مال ماهم قدیمیه از این پیچیا مامانم مثل دیگ ازش استفاده میکنه فقط من پیچش میکنم اون میترسه

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

زودپز رو گازی بخر. من ۹ ساله دارم استفاده میکنم. ۴ تا سوپاپ داره. ایمنه. مگه اینکه واشرشو خوب جا نزنی که درش چفت نشه که خطر آفرینه

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

روزگاری که کاربردش بهتره خب..ولی باید حواست باشه1آب به اندازه بندازی توش2 واشرودرشومحکم ببندی3 شوتاش روخوب نگاه کن که بخارازشون میزنه بیرون4بعد40دقیقه هرچی انداختی داخلش پخته بایدخاموش کنی..اگرم حیاط داریدزودپزوروگازداخله حیاط بزارید

[QUOTE=155561016]روزگاری که کاربردش بهتره خب..ولی باید حواست باشه1آب به اندازه بندازی توش2 واشرودرشومحکم ببندی3 شوتاش ...[/QUOT

همین دیگ.میگم برقی ک کم دردسرتره چراهیشکی خوشش نمیادازبرقی☹دوست مامانم داره میگه همهچی میریزم توش میزنم ب برق میرم ب کارام میرسم خودش خاموشمیشه.اماخب روگازی خیلی احتیاط میخاد امابازم همه میگن روگازی☹

[QUOTE=155561016]روزگاری که کاربردش بهتره خب..ولی باید حواست باشه1آب به اندازه بندازی توش2 واشرودرشو ...

ببین گلم تومیخوادومیلیون بدی به زودپزبرقی که غذای نپخته بهت بده...من یکی پارسال خریدم یک میلیون مارک بوش5ساعت گوشت داخلش بودونپختش بردم دادم بهش گفتم نمیخوام روگازی گرفتم خیلی خوبه خیلی اصلاترسم ندارم