نرو پیش دعا نویس شاید کارت راه بیفته ولی بعدش اوضاع بهم می ریزه
مشکلت چیه؟
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
عزیزم مشکلتون چیه؟؟با خوندن سوره های قرآن که هرکدوم برای مشکل خاصی تاثیر داره حل میشه تماممشکلات.دعانویس فقط کلاه برداره.اینو منی میگمکه بالای ۶ میلیون تومن خرج کردم ولی بدتر شد اوضاع زندگیم.بالای ده تادعانویس رفتم ولی هیچ تاثیری نداشت
✨جهت #ممانعت_شخص_از_کاری مثل #حرام خوری/ #شراب خوری/ #دزدی /#رفیق بازی/ #زنا / #الواطی/ #اذیت وآزار/ #سرقت وهر عمل خلاف شرعی رو که بفکرتون میرسهساعت عمل کردن مابین اذان واقامه نماز صبح ویا بعداز نماز صبح ویا بعداز نماز شبعمل کردن با #حضور_قلب_باشه نه فقط برای امتحان کردنذکر شریف یا #مانع رو 161 بار بخونین سپس بگین خدایا فلانی زاده فلانه رو از فلان کار منع کن7 روز یا شب تکرار کنین در یک زمان مشخص وببینین خدا برای دل ساده شما چه میکنه
یه راه بهتر پیدا کن چون دعای دعانویسا فقط برا یه زمانی جواب میده و بعد زندگیت بدتر میشه.
چله زیارت عاشورا بگیر یا هر چله دیگه ای که فکر میکنی ممکنه جواب بده
از خدا بخواه کمکت کنه ان شاءالله جواب میگیری.
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
عزیزم من حضوری سراغ ندارم و خودم دنبالشم پلی یه پیج یهودی بهم معرفی شده که میگن سه روز نتیجه میده ول ...
سلام
میشه اون پیج رو بدین؟
از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مىزنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمىگم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمیدونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار میکنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمیدونم!ببین ذوقت چیهیکی ذوقش با سفر زنده میشهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️
عزیزم من حضوری سراغ ندارم و خودم دنبالشم پلی یه پیج یهودی بهم معرفی شده که میگن سه روز نتیجه میده ول ...
الان نتیجه دیدیداگه داخل تلگرامه به منم لینکشودهید؟
رفيق ميخواستم بهت بگم كهوقتى دارى حرص و جوش پول رو ميزنىوقتى دارى براى تصاحب يه مقام خودت رو به آب و آتيش مىزنیوقتی داری برای بالا رفتن خودت بقیه رو لِه میکنیوقتی برنامه ریزی میکنی برای رسیدن به قدرتخلاصه کنم وقتی زندگی رو خیلی جدی گرفتی یه لحظه به تهش فکر کن... این همون آبِ يخ روى آتيشه!ببين من نمىگم زندگی نکن!تلاش نکن! ناامید باش و بی هدفنه!میخوام بگم مسیر زندگی تو یجوری بچین که فقط ختم نشه به ثروت و قدرت و مقام!راستش من اصلا نمیدونم ما چی ایم و اینجا کجاستو اصلا اینجا چیکار میکنیم!فقط اینو میخوام بهت بگم،یعنی اینو فهمیدم که مسیر زندگی تو باید یجوری بچینی که باعشق و علاقه زندگی کنینمیدونم!ببین ذوقت چیهیکی ذوقش با سفر زنده میشهیکی با کتابیکی با یه پیاده روی سادهیکی آشپزییکی...اگه میخوای برده ی دنیا نباشی ذوق دلت رو پیدا کندلت آروم رفیق...❤️
وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍