2777
2789

فردا میخام برم خرید😪😪😪😪 یعنی تا فردا گرونتر نمیشه؟؟ از هفته پیش میخاستم برم شوهرم نذاشت تا این یک هفته 100 هزار رفت روش یعنی 400، 500 تومن ضرر

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگی گوشو اذیت میکنه ولی آخه کلا میشه 5،6گرم 

همونم زیاده

گوشواره نهایتا هر کدومش یک یا یکی و نیم گرم

بگردی مدلهایی پیدا میکنی ک وزنش کمن ولی ی جوری درست کردن ک بزرگ میزنن

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
یه سرویس طلا ۳۳ گرمی دست دوم یا یک سرویس سبک نو 

40 تومن اضاف دارم دلم میخواد برای خودم و دخترم النگو بگیرم چون چند سال پیش طلاهامو فروختم گوشواره و انگشتر دارم اما خیلی طلا گرون شده دودلم بعدش پشیمون نشم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
40 تومن اضاف دارم دلم میخواد برای خودم و دخترم النگو بگیرم چون چند سال پیش طلاهامو فروختم گوشواره و ...

ای بابا روزبروز گرونتر میشه همین الان بخری نفع کردی نسبت به فردا. پولشم بمونه خرج میشه یا بی ارزش. برو بخر

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
2790
2778
2791
2779
2792