2777
2789
عنوان

افسرده شدم

109 بازدید | 13 پست

سلام دوستان از نظر روحی خیلی داغونم اصلا حوصله هیچ. کاری رو ندارم بی انگیزه و بی هدف روزام داره سپری میشه بزور کارامو انجام میدم و شرایط رفتن پیش مشاور رو هم ندارم اگه میتونید کمکم کنید لطفا. 

برقص بخون شاد باش

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برنامه ریزی کنید که هر روز نیم ساعت لااقل پیاده روی کنید. خیلی روی روحیه تاثیر داره. اگر شاغل نیستید، هر روز مطالعه و تماشای فیلم و کارهایی که حس مفید استفاده کردن از وقت رو بده. مثل کارهای هنری، یوگا و ...

متاهلی؟؟

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤
حتما برنامه ریزی کنید که هر روز نیم ساعت لااقل پیاده روی کنید. خیلی روی روحیه تاثیر داره. اگر شاغل ن ...

خانه دار هستم ولی تا قبل بچه دار شدن شاغل بودم متاسفانه همون کارای خونه و بچه داری رو هم احساس میکنم به نحوه احسنت انجام نمیدم و همین بیشتر داغونم میکنه

قربونت برم. میگم که حوصله ندارم شوق ندارم

انرژی زا بخور😂😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
فایده نداره فقط چاق میکنه

قهوه بخور