2777
2789
عنوان

دوستتون دارم

77 بازدید | 18 پست

نی نی سایتیا خیلی دوستتون دارم،درسته ندیدمتون ولی حس خوبی بهتون دارم،الهی که خوشبختی از همه نوعش واستون از در و دیوار بباره،برای همدیگه دعا کنیم

😍😍😍👋

کاربر hadis133 حافظ کل قرآن ....#به شرط لیاقت تـو☝️بـــ✨ـاچـــ🌸ـادرت علمـــ🏴ـدار زهـــرایی♥️تا نَیایے گِره از کار بَشَر وا نشود...درد ما جُز به ظہور تو مڋاوا نشود....🌸🍃 💌اللهم_عجل_لولیک_الفرج 💌لبخند خدا بسته به لبخندِحسین است[♥️]پس باش پیِ آنچه خوشایندِحسین است#صل_الله_علیڪ_یااباعبدلله

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

استارتر سلام و با آرزوی برآورده شدن همه حاجت ها و آرزوهات 😍🙏📿🌸🌸🌸

.

دوستان تا ۱۴ روز سفره صلوات گذاشتیم هرروز برای یکی از چهارده معصوم به نیت حاجت روایی 🙏

سفره صلوات امروز برای آقا امام رضا هست 😍🍬

بیاین شرکت کنین 📿🌸🌸🌸

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5056974/سفره-صلوات-هدیه-به-آقا-امام-رضا-ع?page=1

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

ممنون عزیزم انشالله برای شما هم بهترینا اتفاق بیوفته

امضات منو یاد شب خاستگاریم انداخت که شوهرمو برای اولین بار دیدم،با اینکه پونزده سال دوست داداشم بود و میومد خونمون

قربوووونت عزیزم😘

من ب نمایندگی از نی نی سایتی ها این گلها رو تقدیمت میکنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...