2821
2789
عنوان

ژل الوورا

78 بازدید | 5 پست

سلام من موهام خیلی خشک و وزه اکثر روغنارم استفاده کردم اما تاثیری نداشت تا اینکه دیشب برای اولین بار الوورارو ریختم تو میکسر و چند قطره روغن ریختم توش و ب موهام اسپری کردم بعدشم شونه کردم و تامام ...موهام نرمو براق شد خودم ک خیلی خوشم اومد البته ممکنه الوورا ب هرکسی نسازع اما برا من خوب بود میتونید هم بشوریدش هم نشورید اینو نمیدونم اما من نشستم ...امیدوارم ب دردتون بخورع😘

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

مرسی که تجربتو گفتی عزیزم چه روغنی ریختی توش؟

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

قشنگ اسپری میشه آخه ژلش یه جوریه؟

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جوجوبا ریختم شما میتونب هرچی  ک بت میسازه بریزی..فدات گلم ...اره خوب اسپری میشه

باشه گلم ممنون

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792