2777
2789
عنوان

هوش بچع

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 33 پست
خب بببن من نمیخام ازیت شه دوسدارم بچیگی کنه بازی کنه ولی شوهرم میگه بایدبهش برسم نخبه بشه ولی دوسندا ...

خب راست میگه، خیلی شعر حفظ کنه و قران باعث میشه حافظه اش تقویت بشه، پسر من الان به تنهایی با لگو حداقل 20 نوع ماشین میسازد، عاشق کاردستی، عاشق کتابه،من وقتی سه ساله بود عمو فردوس و جور چین 60 تکه خریدم عالی بود، حفظ، کاردستی، ابزار، بعد از سه یا چهار سالگی لوگو، از همین الان هم ریاضی، 

پسر من یک سالگی تا ده میشمرد

پسر منم دقیقا همینطوره بود، چهار ماهگی میگفت ماما،،، از یک سال و نیم شعر حفظ میکرد، سه سالگی نوشتن ی ...

خوشبحالتون دوران حاملگی کارایی کردین که آنقدر باهوش شد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی خیلی میخوردم، به خاطر کار شوهرم خونمون جم بود، شبی یا یک شب در میون حداقل ربع کیلو ماهی میخوردم، از دوسالگی تا پنج سالگی نک پا راه میرفت، بردمش متخصص چک کرد گفت مشکل استخوانی نداره، از هوش زیاده، خودش خ وب میشه، الان تقریبا درست شده

امگا و مولتی ویتامین هم میخوردم، 50 درصد هوش بچه ژنتیکی، 25 درصد از محبت و بازی و توجه، 25درصد اکتسابی از محیط

من نمیزاریم با بچه های بی ادب و الکی معاشرت زیادی داشته باشه