2777
2789
عنوان

خیانت وبخشش

281 بازدید | 13 پست

سلام شوهرم قبلا چند بار خیانت کرد به دلیل اینکه استقلال مالی نداشتم جدا نشدم در طول این چند سال که به استقلال مالی رسیدم شوهرم خیلی تلاش کرده جبران کنه  و محبت وتوجهش هم خیلی زیاد شده ،اما من هیچ حسی بهش ندارم و نمی تونم خواسته هاش رو برآورده کنم وبه هدفم در گذشته که استقلال مالی نداشتم فکر می کنم ،حسم مثل اینه که عشقش رو از ریشه از دلم دراوردن ،فقط اثرش مونده ،،لطفا راهنمایی کنید الان جدا بشم یا بمونم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دهن بین نباش ما نمیتونیم برات تصمیم شما خودت به خودت کمک کن 

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!

نمیدونم چی بگم دوستم. فقط چون بچه داری بذار تجربهای که تو خانواده خودم دیدم و بهت بگم. برادر من زنشو طلاق داد. دو تا بچه هم داره. انقددد الان این بچه ها کمبود محبت دارن. انقد سردرگمن. نمیدونن به کجا و کی تعلق دارن. خیییلی سخته طلاق با بچه. خوب فکراتو بکن. میدونم حسی که مرده دیگه برنمیگرده. شاید با مشاوره رفتن بهتر بشی. 

سلام ميشه باهات درد و دل كنم؟ همين الان فهميزم شوهرم با مادرم  بهم خيانت كردن 

تاپيكت رو خوندم اروم شدن خدايا بحق امام زمان قسمت ميدم هر دوتاشو نابود كن

نابود شدم 

مردم 

تاريخ 99/9/9به آرزوم رسيدم و واژينيسموس رو شكست دادم🙏🏻❤️برام دعا كن دوست عزيزم🙏🏻