2777
2789

من اصلا پول دست خودم نیست هر چی بخوام خودش برام میخره یا یا هم میریم ک اونم زیاد نمیشه شاید ی تومن نشه ولی میگم همش دست خودشه این خوبه یا نه؟؟؟یا چیز گرون میگه صبر کن .دلم میخواد ی مبلغ مشخص بریزه ولی قبول نمیکنه حس بدی گرفتم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشو میگیرم

ایول😂😂😂😂

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
تازه تهش دو قورت و نیمم هم باقیه

همیشه حق باخانماست بزن قدش🖐

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐

❤❤❤❤👏

تموم حقوق همسرم دستمه هیچی پیشش نمیتونه حتی یه قرون ولی بدون اجازه اونم اصلا  خرج نمیکنم

دقیقا عین من 

اصلا چیزی نمیمونه ک بخام خرج کنم😂

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟