2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند وقتشه شاید سرماخورده اگه تبش بالاس شیاف بزار بعد با اب نمک پاشویش کن ابش ولرم باشه سرد نباشه بعد ...

5سالشه.نگرانم بچه دو سالم نگیره

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍

من از نظر درمانی نمیدونم ولی هرچی هست سعی کن بهش مایعات (به غیر از چای و قهوه) مثل سوپ و سبزیجات و دمنوش زیاد بدی که بدنش بیماری رو دفع کنه 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

سرما خوردگیه عزیزم

پاسویه اش کن

استاف فطره بده نیومد شیاف بذار 

نگران هم نباش

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

پاشویه فقط با اب ولرم

زیر بغل پیشانی

کشاله ران

شیاف استامنیوفن 

شربت استامنوفن

اگر تب بالای ۳۸ درجه باشه و با مصرف دارو پایین نیاد خطرناکه و باید بره بیمارستان ازمایش بده علت مشخص بشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
مگ با فرد مبتلا مواجهه داشته؟ بنظرم فرداببر متخصص ازفال برات  حداقل  یه cbcوcrp چک کنه&nbs ...

نه فقز با ی بچه ک سرما خوردگی داشته بازی کرده.ولی باز نگرانم

پاشویه فقط با اب ولرم زیر بغل پیشانی کشاله ران شیاف استامنیوفن  شربت استامنوفن اگر تب بالا ...

ممنون فداتشم