2777
2789
عنوان

نظر شما چیه🌻

176 بازدید | 20 پست

واقعا خدا همیشه چیزی که به صلاح ما هست را برامون رقم میزنه؟

یعنی هر اتفاق و انتخابی که در طول زندگی رخ میده چیزی بوده که از نظر خدا به صلاح آن فرد بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا و کاملا

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

اگه توکلت فقطططط به خدا باشه نه بنده حتما صلاح اتفاق میوفته

اکثر اوقات فکر میکنیم که فقط توکل به خدا داریم در صورتی که ته دل از یه چیز یا یه نفر دیگه هم میخوای یا ازش ترس داریم که نکنه مثلا قبول نکنه

من خیلی از این ناحیه ضربه خوردم در حالی که همیییشه توکلم به خدا بود ولی ته ته دلم انگار نبود

خدا هرچی برا بندش صلاح بدونه اونو براش رقم میزنه خیلی اعتقاد دارم به این حرف نباید یه چیزی رو به زور از خدا بخوای من همیشه میگم خداجون هرچی خودت صلاح میدونی همونو بده

به بعضی ها... نباید رید برنزه میشن فردا برات قیافه میگیرن...😊.......... مرد بودن به یه سیبیل و ریش نیس..مرد اونیه که بتونه با شلوار کــــردی خلاف جهت باد بدوه...😁🙌........ هیچ کسی رو تا مقام خدایی بالا نبر،میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه😒😞............همیشه مردا کثیف نیستن ،کثیف اون زنیه که میدونه مرده یکی رو داره ولی بازم عشوه خرکی میاد بلک یه فرجی بشه:).......... بیایید قبول کنید همتون یه روز این جمله رو شنیدید:اگه درساتم مثل آهنگا حفظ میکردی الان یه چیزی شده بودی😂😀.......ای بابا یکم تاپیکای شاد وانرژی مثبت بزنین حالمون خوب شه 😕 اگه سختت نیس تاپیک اولمو گزارش بزن ممنون ✋❤

تو انتخاب هامون که مختاریم و ربطی به مصلحت الهی نداره. ولی اتفاق هایی که در پاسخ به انتخابهای ما میفته اونها همه طبق مصلحته. یعنی عمل ما که اسمش قدر هست یک عکس العمل یا قضایی رو ایجاب میکنه که اون مطابق با عمل ما به مصلحت ماست. هرچقدر قدری که ما میفرستیم بهتر باشه قضای متناسب با اون هم بهتره. 

خدا هرچی برا بندش صلاح بدونه اونو براش رقم میزنه خیلی اعتقاد دارم به این حرف نباید یه چیزی رو به زور ...

از ته قلبم امیدوارم همینی باشه که شما میگید

و البته این صلاح به مذاق بنده هم خوش بیاد

تو انتخاب هامون که مختاریم و ربطی به مصلحت الهی نداره. ولی اتفاق هایی که در پاسخ به انتخابهای ما میف ...

در حدیثی از حضرت فاطمه آمده:

قالَتْ علیها السلام : مَنْ اصْعَدَ إ لىَ اللّهِ خالِصَ عِبادَتِهِ، اهْبَطَ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ لَهُ افْضَلَ مَصْلَحَتِهِ.(بحار: ج 67، ص 249، ح 25)

هر كس عبادات و كارهاى خود را خالصانه براى خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت های خود را براى او نازل مى نماید. 

طبق این حدیث به وضوح میبینیم که چیستی مصلحت ما به اعمال خودمون بستگی داره. و یک چیز از پیش تعیین شده نیست. 

نه من قبول ندارم.من دوستم موهاش ریخت سر یه مسئله ای بخاطر همون خیلی استرس افتاده بود تو وجودم.همش میگفتم خدایا هیچ وقت اونجور بلاهارو سر من نیار من تحملشو ندارم دقیقا الان چند وقته ریزش شدید مودارم و پلی کیستیک شدم انقدر موهام ریخته یه طرف سرم پوستش افتاده بیرون اصلادیگه به زبونم نمیاد دیگه دعا کنم.دعام دقیقا برعکس شد.سر همینم خیلی خالم گرفتست اعتقاداتم زیرو رو شده اصلا