2777
2789
عنوان

کره ی جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی کیپاپره ریخته تو سایت🙄😂

خب مگه بده همه هم رو پیدا میکنن بنده خودم کیپاپرم البته یکم کیدراما ارمی

هسم 

خب برا کره هم بگم کشور بشدت گرونی هس و  فقط برای محلی ها خوبه

اگر رهبرم فرمان دهد ارتش دنیا نتواند جوابم دهد😎............

از نظر رسم و رسومات از خود یک کره ای بیشتر میدو نم 😂😂

بیشتر رسم و رسوم های چرتشون مآل قدیم بوده و الآن بیشتریشون خیلی به خرافات اهمیت نمیدن اما برای رسم باید بگم خیلی به تاریخ شون احترام میذارن بدجور 

برای بزرگتر ها احترام خاصی  قائل هستن شبیه ایرانه یکم ولی برای زبانشون خیل فرق داره 

در ضمن باید بگم زبانشون اونجور که همه میگن سخت نیست وقتی وارد فرهنگ و زبانشون بشی میبین اسونه من تو خونه بدون هیچ معلمی فقط با تبلت و سریال هاشون کره  رو یاد گرفتم

اگه موقعیتش پیش بیاد نمیرم چون کشور گرونی هس البته تا وقتی آشنا نداشته باشی اونجا و بورس تحصیلی نشده باشه و اگر نه از نظر امکانات رفاهی خوبه 

در ضمن زیادی نژاد پرست هستن یعنی با غریبه ها زیاد کنار نمیای این رو دقیق نمیدونم ولی از بقیه شنیدم

😂😂😂😂 کاملا درکش میکنم خونواده و دوستای منم از دست من و بی تی اسم کلافن اسم بی تی اس میارم جلوشو ...

چقدر ما هم دردی واقعا منم جلو خانواده ام اسم بی تی اس میارم میگن ایشالله هر هفتتاشون برن زیر تریلی😐😐میترسم دگه بهشون چیزی بگم نفریناشون بگیره خخخ😂

ژاپنیا ازلحاظ قیافه ب پای کره ای ها نمیرسن. ولی منم دوسدارم برم توکیو. انیمه هاشو خیلی دوسدارم.هیچ ...

واقعو خیلی نام تو قشنگ بود کلا انیمه نمیبینم اون فقط عالی بود بنظرم

عشق فقط بی تی اس و یونگی کلا از بی تی اس خوشم میاد هرکدوم شون یک دوره کراشم بودن ولی تا الان سه نفرشون دلم رو همچنان بردن 

یک یونگی شوگا

دو جیمین 

سه تهیونگ

چقدر ما هم دردی واقعا منم جلو خانواده ام اسم بی تی اس میارم میگن ایشالله هر هفتتاشون برن زیر ت ...

وای خدا 💔😂

دیگه اسم بی تی اس رو نیار جلوشون معلومه اعصاب نذاشتی براشون اصلا 😂