2777
2789
عنوان

کره ی جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 299 پست
@parیا     لاوم من دیگه چشمام نمی‌بینه😂 برم بخوابم امیدوارم خواب بی تی اس ببینم حال اگ ...

نه من بخشیدم آخه پسر به این جذابیو نبخشم ؟😂😍

شبخیر 😍 یادت باشه من بیشتر دوست دارم 😍😍💜

بای💜

نه من بخشیدم آخه پسر به این جذابیو نبخشم ؟😂😍 شبخیر 😍 یادت باشه من بیشتر دوست دارم 😍😍💜 بای💜

عزیزم چقد تو مهربونی آخه🤩😍💜⁦❤️⁩🤩😍💜💜🤩😍💜✨

دوستت دارم ی عالمه هرچی بگم بازم کمه😍🤩😂⁦✌️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@shiny_mooon     آرمی جونم بیا جمع کیپاپرا جمعه بچه ها معرفی میکنم یه آرمیه باحال💜

اوه اوه جووووون😁

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋
مرسی معرفی کردی الان حمله میکنم بهش 😂😂😂

هلووووووو وای دیر اومدم خدا کنه بیاین دوباره🤪😁

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋

تایپیک با نمکی بود 😀😀😍

چینی ها اکثراغذاهای عجیب غریب دارن ، بقیه این کشورهای اسیایی انقد غذاهای عجیب ندارن ، شاید مثلا بگیم عین خودمون که کله پاچه داریم و جاهای دیگه دنیا بشنون بنظرشون بد میاد ، در همون حد . 

ضمنا هیچ جا مجبور به خوردن چیزی که خودتون نمیخواین نیستین پس از این نظر خیالتون راحت . 

نکته بعدی کره جنوبی و ژاپن و تایلند و ... متاسفانه مهاجر پذیر نیستن مثل اروپاییها، فقط توریستی میشه رفت . 

دیگه اینکه این عشقولیها تاثیر همون فیلمهای کره ایه ، از کانالهای ماهواره ای و صدا و سیما درخواست داریم یکم فیلمهای کشورهای دیگه رو نشون بدن  😂😂

ضمنا کلا نظراتتون بانمک بود خیلییییی 

با، بای 

عره عرههههه بخاطر چهارتا عشقاااام

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.