2777
2789
عنوان

بچم نزدیک بود خفه شه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای منم دماغم انقد میخاره میخوام بکنم بندازم بره

وای منم الات تو همین حالتم تروخدا نمیدونی از چیه؟

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
داره دیگ اسپری میزنم براش

رفلاکسشم چک کنید

حمله ی آسم خیلی بده منم داشتم خیلی بد بود همه ی بچگیمو در حال خفگی گذروندم از زمستون پاییز و بهار متنفرم همش حساسیت 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
نه گلم این فصل ک میشه حساسیتش شروع میشه امسال بدتره

خب امشب يه سي سي سيتريزن بده بخورم روشن كن

فردا ببرش دكتر چيزي نيست ايشاالله بچه ها همش تند تند سرما ميخورن

روزی چنان دری به روت باز میشه که بخاطر همه درهایی که به روت بسته شدن خداتو شکر میکنی
حساسیت فصلیه گلم تا هفته بعد تمومه

خیلی حس بدیه همش کف دستم دورانی روی نوک بینیمه دارم میچرخونم😂😂😂

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
رفلاکسشم چک کنید حمله ی آسم خیلی بده منم داشتم خیلی بد بود همه ی بچگیمو در حال خفگی گذروندم از زمست ...

پسر من رفلاکس داره چون وزن گیریشم خوبه دارو نمیدن دکترش گف بهش فرنی بدم خداروشکر الان بهتر شده😍

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟