2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاظرم ظرف بشورم ولی گاز تمیز نکنم

ظرف شستن که خیلی خوبه ولی تمومی نداره

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
روی فویل رو یه اسپری همه کاره سیف یا دامستوس میزنم روش یه اسکاچ میکشم بعد دستمال میکشم. راحت. برق می ...

من یه قطره ریکا رو اسکاجم میریزم رو صفحه گازم میکشم بعد خسک میکنم بررررق میفته احتیاحی هم به چیز دیگه ای نیست

کلا معتقدم هیچ چیز اندازه کف وستیل رو تمیز نمیکنه

فویل هم مادرم اولا میکشید لا به لای فویل کثیف میشد ولی استیل خیلی راحت تر تمیز میشه

روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)

فویل رویه اجاق گاز  نشان گر تنبلی خانم خونه اس البته من شاغلارو درک میکنم ولی نمیدونم چرا یه خانوم خونه دار فویل بندازه رو اجاقش نمایه بدی هم داره

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
من یه قطره ریکا رو اسکاجم میریزم رو صفحه گازم میکشم بعد خسک میکنم بررررق میفته احتیاحی هم به چیز دیگ ...

حالا ریکا یا هر چی. من دیدم استارتر خیلی وسواسه گفتم دامستوس و سیف چون لکه های خیلی سخت رو راحت پاک میکنه

بهنراز گاز پاک کردنه

من که ظرف شستن بهم ارامش میپه حس پاکی بهم میده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام