2777
2789

سلام خانما امیدوارم ک حالتون خوب باشه  همین چند دیقه پیش حساب نینی سایتمو زدم تا قبلش کاربر افلاین بودم...

زیاد داستات تراشی نمیکنو بی مقدمه میرم سراغ حرفم ک سرتون رو ب درد نیارم

۱۷ سالمه یبار نامزدی نا موفق داشتم بهم زدم خیلی بچه بودم تا ب خودم اومدم دیدم اصلا نمیتونم با همچین ادمی کنار بیام و ب حرف هیشکی گوش ندادم و هر جور شده جدا شدم اون موقع ۱۵ سالم بود جدا شدم متاسفانه :)

همین باعث شد دردای بزرگ تر از سنو سالمو تجربه کنم که الان خودم حس میکنم از اکثر هم سن و سالام بالغ تر هستم...

الان دوساله اروم زندگی میکنم  چنتا خاستگار داشتم رد کردم اما ب فکر ازدواجم چون درسمو ادامه ندادم دیگه خسته شدم از بی هدف بودن

الان دو تا خاستگار دارم  با یکیشون که دوستانه اشنا شدیم کار ب اینجا کشید  که شناختی که ازش دارم خیلی مهربونه و دوسم داره همیشه معدبه و واس خوشحال کردنم خیلی کارا کرده و خیلییی سادست و دل پاکه اما مشگلم زیاد بودن جمعیت خانوادشونه و اینکه این بچه اخریه...اون یکیو کامل نمیشناسم فقط چند بار دیدمش  اون یبار مثل خودم نامزدی ناموفق داشته اما وقتی ب این فکر میکنم ک منو با نامزد قبلیش مقایسه کنه اصلا دوس ندارم بهش فک کنم  چون اعتماد ب نفس زیر صفر دارم  نمیخوام ایندفعه ام ب زندگیم اسیب بزنم  میشه از تجربه هاتون بگید 

لطفا نگید سنت کمه که انقدر چیزای سخت کشیدم که همه چیو درک کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه نميشه نگفت...سنت كمه و ازدواج كردن هنوز خيلى خيلى زوده برات.

باورم نميشه هنوز دختر ١٥،١٦ ساله رو شوهر ميدن!!!

اگه درس نخوندى و حوصله ندارى مهم نيست.بجاى شوهر برو يه فنى ياد بگير و كار كن.خياطى،آشپزى،آرايشگرى...يكم برو تو جامعه بعد ببين بازم دلت ميخواد تو اين سن ازدواج كنى؟

شرایط درس خودندن رو ندارم یعنی خانوادم پشتم نیستن اصلا

به سن من میرسی پشیمون میشی ... کارم شده گریه... یه دختره افسرده و طرد شده به خدا با ازدواج خوشحال نمیشی... تمامه سعیتو بکن راضیشون کنی... 

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
آخه نميشه نگفت...سنت كمه و ازدواج كردن هنوز خيلى خيلى زوده برات. باورم نميشه هنوز دختر ١٥،١٦ ساله ر ...

ازدواج اولم ب دست مادر پدرم بود من هیچی از شوهر نمیدونستم اما الان خسته شدم  ب سرم زده شوهر کنم برم بلکه یکم ارامش داشته باشم

بزار چند ساله دیگه 

اون موقع به حرفای الانت میخندی

منم ۱۷ بودم عقد کردم ۱۹ عروسی

اگه عقل الانم رو داشتم قطعا دیرتر ازدواح میکردم چون کاملا بچه بودم و چیزی نمیفهمیدم در صورتی که فکر میکردم خیلی حالیمه

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

من ۲۱ سالمه رفتم با خواستگارم مشاوره ازدواج جلو خواستگار هر چی خواست بارم کرد:/

که خجالت نمیکشی الان وقت ازدواجه؟

به خواستگارمم گفت تو باید ۲۴ ۲۵ بگیری

با اینک خودش ۲۵ سالشه

2790
2778
2791
2779
2792