2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله ولی طول می‌کشه زمان نیفتاده ولی وقتی امیدت رو از دست دادی و خسته شدی  فعلا به صلاحت نیست تم ...

بنظرت همسر آینده ام چه جوریه؟ خوشبخت میشم؟ کی ازدواج میکنم؟ 

ی فامیل مشترک ک با پدر و مادرت فامیلی مشترک دارن. اینا فقط حسمع تقدیر و سرنوشت چیز دیگ س

گلم فقط یه سوال دیگه گفتید غریبه هم هس از همکلاسی دانشگامه؟

اگر میخواهید اخلاق و شخصیت کسی را آزمایش کنید، به او قدرت بدهید!

گلم فقط یه سوال دیگه گفتید غریبه هم هس از همکلاسی دانشگامه؟

ن همکلاسی نیس

💛 لباس گل گلی رز صورتی ام را تن میکنم کنار باغچه باغ زانو میزنم ...❤ریحون های بنفش و سبز چیده میشوند...💙عطر سبزی تازه که خیس آب هستند دیووانه میکند آدم را🧡...کباب زعفرانی داغ همراه نان سنگگ و دوغ محلی که پر است از کرفس کوهی و پونه و موسیر💜 سفره پهن شده در ایوانی خانه 🤍... خودم را دعوت میکنم به ناهاری شاهانه...💚زندگی یعنی همین...یعنی خودت حال خودت را خوب کنی... یعنی همین دلخوشی های کوچک...💚💛🧡💙💜 

عزیزای دلم ببخشید بخدا الان خستمه فردا شب انشاءالله پیشتونم

فداتون

روز ها رفتند و من دیگر                                                          خود نمیدانم کدامینم                                                              آن من سرسخت مغرورم؟                                                       یا من مغلوب دیرینم...
2790
2778
2791
2779
2792