2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525777 بازدید | 68299 پست
سلام فندقی یلدات مبارک🍉🍉🍉🍉🍉 از فندقت چه خبر🌰

سلام خوشکلمممممم🤩🤩😘😘😘

یلدات هزاربار مبارک باشه😘😘 

هنوز خبری نیست😬 موعدم ۲ دی هستش، فعلا ک دردهای زیرشکمی طبق معمول همیشه شروع شده😪

به حکمتش دل بسپار 🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@آسنات99 سلام مهربون 😍 من تو تایپیک جدید زیر گروه شما هستم 🤗 امیدوارم با کمک شما بتونم به هدف دلخاهم برسم 💙

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

سلام سرگروه جان

@زیتونپرورده  

وزن اولیه 59 

وزن هفته پیش 51/500

وزن این هفته 51

رسیدم به هدف   من برای تثبیت باید چ کنم؟

رفتم خوندم تثبیتی هارو ک باید هرهفته به کالریم 100 تا اضافه کنم تا به کالری مورد نظر برسم. 

‍  

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

@آسنات99 سلام مهربون 😍 من تو تایپیک جدید زیر گروه شما هستم 🤗 امیدوارم با کمک شما بتونم به هدف دلخاهم برسم 💙

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

سلام آسنات جان 

وزن اولیه ۸۳

وزن هفته ی پیش ۷۳/۳۰۰

وزن این هفته 🎈

وزن هدف ۶۵

@آسنات99  

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙❤🤎🤍💜🧡💛💚💙❤🤎🤍

🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

💎🌙💎🌙💎🌙💎🌙💎🌙💎🌙💎🌙💎🌙💎🌙💎

سلام بچه های عزیز و مهربون🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

تولد حضرت زینب(س) و روز پرستار  رو تبریک میگم❤❤❤❤🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

یلدای همگیییییییییییی مباااااااارک 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام صبحتون بخیر یلداتون مبارک     @زیتونپرورده     @پاییزییان   &nbs ...

حواسم نشد پس نمیخای بری تثبیت؟؟؟

@sanaz718   بچم و پس میگیرم اشتباه شد😁😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام خوشکلمممممم🤩🤩😘😘😘 یلدات هزاربار مبارک باشه😘😘  هنوز خبری نیست😬 موعدم ۲ دی هستش، فع ...

فندقت ناز داره عریزدلم🤗🤗

دیر یا زود داره سوخت وسوز نداره نگران نباش😄

انقد بگی وااای خستم کرده وااای جیش کرده تو خونه وااای خونه رو این بچه به گند کشیده🤣🤣🤣🤣

بچه های من که پیرم کردن به گند کشیدنشون به کنار پسرم هرجا میرم لباس نمیپوشه یا اصلامیگه نمیام🤪🤪

ممنون عزیزم وممنون ازاینکه برام انرژی میفرستی دوستای خوب همیشه هوای همو دارن مثل شما.. من آینازخان ...

ای وای عزیزم مرسی منم مث ی دوست ک ن مث اجیا دوستت دارمو برام عزیزی دلواپستیت دلواپسیمه و خوشحالیت خوشحالیم😍😍😍

اره دلم برا رقابت و کری ات تنگ شده😂😂😂😈😈😈😈😈

بزن بریم بسرعت برق و باد بزن بریم از اینجا😂😂😂

بریم تاپیک جدید بترکونیم🙄🙄🙄🙄

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉