2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526745 بازدید | 68299 پست

سلام چجوری پروفایل میزارید من هرکاری میکنم نمیشه میره رو دوربین و فیلمبرداری 

وزن شروع:115وزن فعلی:9۳.۸00 وزن هفته پیش :۹۴.۴۰۰😭😭 وزن هدف73قد:173 عضوگروه بنفش💜💜بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران میگویند تو نمیتوانی💜💜   خواهش میکنم درخواست دوستی ندید.ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشا جواب میدید..؟؟؟

میگم من یه هفته خونه مامانمینا هستم و نمیزارن رژیم بگیرم مجازم بدون فست 120 هست که الان تا 1500 میرسه .چاق میشم عایا؟ مانکن زده کالری مجاز برا لاغری 1600

ع
بترکی😂😂😂😂سر صبحی چجوری شلغم خوردی؟😂😂😂😂ترازو هم برده بودی با خودت؟وزنات دقیقه. سهمتو آوردی ف ...

شلغم از دیشب دو تا مونده بود😂😂

ترازو مادر شوهرم داشت

نه میخوام دو تا دیگه کم کنم ب یاری خدا😂

نه دیگه سهم چی ؟؟؟ حق چی؟؟؟؟😂😂😂😂😛🤪

چه خوشگله🤗🤗🤗تاعیدتاجو میزارمش روسرم😁😁

مطمئنم که میزاری 👍🏼♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من اینو میخوامش👑👑

بدوبه زودی بهش میرسی 🏃🏾‍♀️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
پ تثبیتیا🍃

😑 ایهاالناس من دارم تاپیک جدید و کامل میکنم این پست ها رو هم فعلا اینجا میزارم که راحت پیدا کنم باید به شونصد نفر جواب بدم 🥵🥵🥵 صبر کنید میگم 

فکر و ذهنم رسیدگی به امور تاپیکه😘😂😂😂😂😂

بمیرم_برات_شهلا#