2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526818 بازدید | 68299 پست
@اتنا72      @mhds12      @خوشگلشششونم       س ...

تو# بينظيري

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
چ خیشگله دوست با سلیقم😘❤🌷

فدات خوشگل من❤❤❤❤❤❤🌺🌺🌺🌺🌺🥰🥰🥰🥰🥰

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی امین دعا کن مماخم قشنگ بشه

مطمعنم ميشه مماخت عروسكي ميشه هيكلتم عروسكي تر  

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
[QUOTE=168962657]@shaparakشرقی   @شومیخک   @پیش_پیشی   @آلاهیدا     سلام خو ...

چی بگم خدا از دهنت بشنوه خواهر😂💙

هر هفته یه جامیرم همه میگن خیییلی لاغر شدی

از عمم بگم برات😂😂دیروز عمم منو دیده به مامانم میگه واسه چی رژیم میگیره الهی عمش بمیره دیگه چیزیش نمونده بچه🤣🤣

خودشم چاقه یه عروس داره ۲۱سالشه کمه کم ۹۰کیلو میشه هرچقدر راهنمایی کردم دیدم از چاقیش راضیه دیگه گفتم پند نمیگیره ولش کن🤣🤣

من که هرکاری کردم نتونستم بزارم چیزی تا قسمت آپلود میرم بعدش و نمیتونم😕

منم کلی کلنجار رفتم نشد.😐😐

رفتم کارت پستال پیدا کردم.و آدرسش را همینجا کپی کردم.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
جون جون شد دوماه چیت 😂😘😘😍😍♥️

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😂😂😂😂😂

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

❤❤❤❤❤❤❤❤

😍😘👍🏼♥️

❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

ای بابا این که چیزی نیست امروز یدونه کوکو سیب زمینی رو وزن کردم 17 گرم بود و 35 کالری داشت  ظه ...

عههههه چه تفاوت فاحشی 

من نمیدونم 

منم دیشب دو تا کوکو خوردم دیگه امروز خودم رو کشتم از لحاظ کالری مصرفی و ورزش ک جبران شه

ولی ۳۵ تا هم با اون روغنش واقعا تخیلی دیگه

یعنی اندازه ی شلغم کالری داره؟؟؟؟ 

هرگز

عههههه چه تفاوت فاحشی  من نمیدونم  منم دیشب دو تا کوکو خوردم دیگه امروز خودم رو کشتم از ...

وای شلغم😎😎😎🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂

😂😂😂 خدا بهت رحم کرده 

😂😂💛

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید