2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526762 بازدید | 68299 پست
چقدر بده 😓 عذاب وجدان آدمو میکشه 😢

ارهههه😭😭😭😭😭

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ورزش چطور ۵۵۵یعنی چن ساعت من تردمیل ۴۰,دیقه ۳٫۳۱کیلومترحالانمیدونم زیاده یاکم تاثیرداره

با برنامه ورزش میکنم

از همین برنامها که رو گوشی هست واسه لاغری

بعد اینا آخر ورزش بهت میگه چقدر کالری سوزوندی

رقص رو هم زمان گرفتم،تو مانکن زدم

من با سرعت۳ اولش یکم گرم میکنم دیگه کم کم تا پنج میبرم

چون بیشتر واسه زانوم خوب نیس

💜بنفشی ام💜🦄       ..وزن اولیه:۸۳  ...قد:۱۷۰  ...وزن هدف:۶۰..
 با برنامه ورزش میکنم از همین برنامها که رو گوشی هست واسه لاغری بعد اینا آخر ورزش بهت میگه ...

ورزشای دیگه رونمیتوم دیسک دارم هفته ی پیش رفتم داغون شدم نمیدونم حالا پیاده روی تاثیرداره یا نه 

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
😂😂😂😂😂😂😂 بابا منم شبا تا ١١ دهنم ميجنبه ولي غذايي نه مثلا ميوه ميخورم پسته بادوم خرما چاي دمن ...

امیدوارم سرگروهم پیامتو نبینه😂

وگرنه از داشتن فرزندی چون من تاسف میخوره😂😂✋

به من فک کن که شام ماکارونی خوردم اونم ۱۱ قاااشق،معادل۴۵۳ کالری😑

باید ۱۴۳۰ میخوردم،۱۵۰۰ تا خوردم

استاد_پایبندی😑#  

مثل_او_نباشیم😑‍# 😂😂

ورزشای دیگه رونمیتوم دیسک دارم هفته ی پیش رفتم داغون شدم نمیدونم حالا پیاده روی تاثیرداره یا نه  ...

اره منم یروز ۷۰۰تا کالری ورژش کردم،دهنم صاف شد بعدش😑

آره بابا معلوومه که تاثیر داره😍

هرچیزی پیوستش تاثیر داره😍حتی کم

میتونی تو برنامت زیره یا مانکن،زمان پیاده رویتو بزنی و کالریشو داشته باشی😍😍

اره منم یروز ۷۰۰تا کالری ورژش کردم،دهنم صاف شد بعدش😑 آره بابا معلوومه که تاثیر داره😍 هرچیزی پیوس ...

چی بگم کاش داشته باشه برم ببینم چن کالری میشه 

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
اره منم یروز ۷۰۰تا کالری ورژش کردم،دهنم صاف شد بعدش😑 آره بابا معلوومه که تاثیر داره😍 هرچیزی پیوس ...

۲۹۶خوبه

سلام عزیزم خوبی آفرین بهت خیلی عالی داری پیش میری👍 منم همون مجازومیخورمو ورزشام کمترشده 🙁

سلام خوشگل خانممم . عه چرا كم بشه يساعتي ومشخص كن انجام بدي صبح راحتتري يا عصر حداقل 40دقيقه ورزش كن زودتر سايز كم ميشه تو اينه كيف ميكني  

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
اره عشقم مشهد

خوشبختم همشهري    

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

خانومها من فردا اولین بارمه میخوام خگخ بگیرم تا آخر شبه؟؟سخته؟؟😅

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
😂😂😂😂😂😂😂 بابا منم شبا تا ١١ دهنم ميجنبه ولي غذايي نه مثلا ميوه ميخورم پسته بادوم خرما چاي دمن ...

از ساعت نه به بعد سعی کن چیز سنگین نخوری من از 105کیلو شدم 68 بدون فست

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه