2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529137 بازدید | 68299 پست

@مامان_2_گل_پسر  

سلام گلم حواسم نبود امروز فسته😓

تا الان ۱۱۰۰ کالری خوردم...شب هم سالاد و یه میوه میخورم کالریم پُر میشه....ولی فردا رو بجاش فست میگیرم...روزه گیاهخواری چند شنبه ی؟؟

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خپوووونت 😘😘😘😘😘😘😘  چه جالب واسه ورزش هوس میکردی؟؟؟ معلومه حسابی سبک زندگیتو عوض کردی ...

آره واسه خودم هم جالب بود نمی تونستم نشسته تماشا کنم خیلی ورزش نازی بود🤗😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ایشالا عزیزم منم توی این سه ماه فقط 4 کیلو کم کردم ولی ناامید نیستم چون ورزشم کم بود و متابولیسمم ه ...

مرسی عزیزم به امید موفقیت😉💪🏻

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

گزارش#  

صبحونه:چای،یک بیسکوییت ساده+سویق جو

ناهار:کاهو،۱خیار،۱گوجه،۱،تخم مرغ آبپز

شام:سیب زمینی آبپز کوچک +خیار و گوجه

۱۰ دیقه نرمش 

۱۰ دقیقه چالش شکم

@fatemeh0000  

@abremaman    

سمیراجان دو هفته بود انگیزم رفته بود 

دیشب بعد حدودا یک ماه خواهرم رو دیدم از دیدنم تعجب کرد و گفت چه خوب لاغر میشی😍😍😍

خدا رو شکر امروز یکمی انگیزه پیدا کردم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
گزارش#   صبحونه:چای،یک بیسکوییت ساده+سویق جو ناهار:کاهو،۱خیار،۱گوجه،۱،تخم مرغ آبپز شا ...

چه حس خوبی وقتی یکی به آدم این حرف و میزنه.امیدوارم همیشه این حس خوب رو تجربه کنی

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
چه حس خوبی وقتی یکی به آدم این حرف و میزنه.امیدوارم همیشه این حس خوب رو تجربه کنی

ان شاءالله 

همچنین شما 

دیروز هم شوهرم گفت چه خوشتیپ شدی

کیلو کیلو قند تو دلم آب شد😍😍😍

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
 سلام گلم.. هر از چند گاهی اشکالی ندارع ولی اگه خود کافه را درست کنن و خودش با کمی شیر قاطی ...

سلام ممنون عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰🥰

@طلاسفید عزیزم سمیه خانم جواب سوالت را دادن.🌺🌺🌺

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
@مامان_2_گل_پسر     سلام گلم حواسم نبود امروز فسته😓 تا الان ۱۱۰۰ کالری خوردم...شب هم ...

سلام خانمی.

اشکالی نداره.

فردا بگیر.

پنج شنبه ها خگخ هست.اجباری نیست.

ولی برای پاکسازی بدن مفیده.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
2790
2778
2791
2779
2792