2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526762 بازدید | 68299 پست
مبارکه الهی عاقبت بخیر بشه پسر قشنگت👏👏🎂🎁🎀🎉🎊🎇

قربونت عشقم سلامت باشی 😘❤️😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خدااااااااا من موخوام لپشو بوخوووورم 😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘😘😘

😘😘❤️❤️😄

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن اولیه ۵۶ وزن هفته ی قبل ۵۴ وزن الان ۵۳.۶۰۰ @زیتونپرورده    

بزودی طلایی میشی با همین فرمون برو جلو عسلم💪💪💪👏👏👏🌸🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 پیشوای من، بیا و آب توبه بر سر ما بریز تا کلا از دست نرفتیم @بامدادخمار    

😂😂 سوسکی_لیدی#  

والا اون موقع عاشق رژیمه میشد😂😂😂😂 خدایا از چربی هایش بکاه و برعضله هایش بیفزای🤲🤲🤲🤲🤲🤲یک صد ...

آمین  مخصوصا بر عضلات مغزش 😂😂😂😂

سلام سرگروه جون وزن شروع چالش ۶۸   وزن هفته قبل ۵۹۶۰۰  وزن الان ۵۸۸۰۰ 💃💃💃💃 @زیتونپ ...

احسنت دختر با اراده ام🌸🌸🌸👏👏👏💪💪💪💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@زیتونپرورده       سلام امیدوارم حالتون خوب باشه وزن اولیه 59 وزن هفته پیش 5 ...

هفته ی دیگه میری طلایی ننه....👏👏👏👏💪💪🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆

با همین فرمون برو جلوووو💋💋💋

سلام عزیزم  خگخ اجباری نیست نگیر  فست رو هم اگه نمیتونی نگیر فرمپل بدون فست رو‌انجام بده ...

فرمول بدون فست همون ۲۰۰تا کمتر هست دیگه برامن میشه۱۴۰۰.

مرسی عزیزم لطف کردی 

ان شاا...باکمک شما منم وزن کم کنم

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
من هنوز در جریان نیستم گلم اجازه بده منم روشن شم.... @بامدادخمار     جریان چیه الهه جو ...

عزیزم چون تو چالش جدید اینمدلی دیگه عضو گیری نداریم و ورود همه ازاده و محدودیت نداره

الان هم مدلی که تو امضام نوشتم میتونن همه عضو تاپیک باشن و شرکت کنن ولی همچنان تو لیست سرگروه ها نیستن تا چالش جدید وای عکس پروفایل میتونن بزارن 

@بامدادخمار     سلام گلم .منو ببخشید روز هفته رو قاطی کردم .فک کردم امروز یکشنبه ست ...

سلام عزیزم اشکال نداره 

اره عزیزم حتما میتونی 

فداتم الهه جونم منواین همه خوشبختی محاله محاله شماسرگروه ماییی 🧡🧡🧡🧡هوررررا💃💃💃💃🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀ ...

قربونت عشقم 😘😘😘❤️❤️❤️❤️

فرمول بدون فست همون ۲۰۰تا کمتر هست دیگه برامن میشه۱۴۰۰. مرسی عزیزم لطف کردی  ان شاا...باکمک ش ...

اره عزیزم 

حتما میتونی 👍🏼❤️

ممنون میگم یه وقت گمتون نکنم،😅😅 من توریست سرگروها نیستم عزیزم

نه عزیزم گم نمیکنی خیالت راحت باشه ❤️