بامدادخمار مدیر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 عنوان 🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار) | مشاهده متن کامل بحث + 526741 بازدید | 68299 پست 🍂سلام خیلی خوش اومدید 🍂لطفا و حتما قبل از شروع رژیم و برای عضویت توضیحاتی که در ادامه مینویسم رو بخونید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 1399/06/25 | 22:45 447 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_بیتجربه عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 605 سلام گلم چرا آخه؟ هزار دفعه گفتم رقیب پیدا کن😒 نمیدونم:(دیشبم ورزشامو نکردم ولی بجاش۱:۱۵ تردمیل رفتمالانم ۲۵۷ تا کالری سوزوندم دیگه بیخیالش شدم:(هرروز۶۰۰تامیسوزوندمحس میکنم این هفته اصن کم نکردم:(در صورتیکه هم ورزش کردم و هم کم غذا خوردمفقط دیشب آش خوردم میشه شکمم اومده بیرون بخاطر اونه؟ 💜بنفشی ام💜🦄 ..وزن اولیه:۸۳ ...قد:۱۷۰ ...وزن هدف:۶۰..
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 مشهدي ها ميگن مايه اينجايه كجايه؟؟؟؟ مشدي تو😂😂 نه مشهدی نیستم احمد ذوقی میگفت اینم شانس مااایه بمیرم_برات_شهلا# رو نشنیدی ؟ 😄 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
sepiiiiiideh عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 16503 نمیدونم:( دیشبم ورزشامو نکردم ولی بجاش۱:۱۵ تردمیل رفتم الانم ۲۵۷ تا کالری سوزوندم دیگه بیخیالش شدم ... خب خوبه که👍اره آش باعث میشه نفخ کنی و شکمت باد کنه
melowrin عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 492 سلام به همگی چطورین اسی جان منم تو چالش جدید دی هستم از الآن بگم
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 😂😂😂😂 بزار دست به کمربند میشدم بعدش لووو میدادی🤣🤣🤣🤣🤣🤣 من دیگه اعداد رندم ... ما ازون خانواده هاش نیستیم چک اولو نخورده لو میدیم 😆😆 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
دختر_بیتجربه عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 605 به یک عدد رقیب جهت ایجاد انگیزه نیازمندیم:( همراه با تسهیلات ویژه:( و ارائه بلیط سفر دور اروپا در چهارساعت:(ترجیحامجرد :(ساعت کاری: تمام وقت:( 💜بنفشی ام💜🦄 ..وزن اولیه:۸۳ ...قد:۱۷۰ ...وزن هدف:۶۰..
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 سلام به همگی چطورین اسی جان منم تو چالش جدید دی هستم از الآن بگم سلام عزیزم از همین الان بیا شروع کن برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
دختر_بیتجربه عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 605 خب خوبه که👍 اره آش باعث میشه نفخ کنی و شکمت باد کنه لعنت بهشچی باعث میشه شکم ادم مثل پراید نباشه؟ یعنی منظورم اینه مثل بنز خوب کار کنه 💜بنفشی ام💜🦄 ..وزن اولیه:۸۳ ...قد:۱۷۰ ...وزن هدف:۶۰..
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 به یک عدد رقیب جهت ایجاد انگیزه نیازمندیم:( همراه با تسهیلات ویژه:( و ارائه بلیط سفر دور اروپا در چه ... بیا با این امکانات من حاضرم ۲۵ کیلو دیگه کم بشم اصلا الان که بهش فکر میکنم میبینم ۳۰ کیلو بشم قشنگترم 💀💀💀 برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
melowrin عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 492 سلام عزیزم از همین الان بیا شروع کن از الان که عالی میشه ولی خب چیکار کنم گلم
sepiiiiiideh عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 16503 لعنت بهش چی باعث میشه شکم ادم مثل پراید نباشه؟ یعنی منظورم اینه مثل بنز خوب کار کنه آلو و انجیر خوبن برای را افتادن شکم😂
بامدادخمار مدیر استارتر عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 30303 از الان که عالی میشه ولی خب چیکار کنم گلم توضیحات دوصفحه اول رو با دقت بخون ❤️ برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
sepiiiiiideh عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 16503 بیا با این امکانات من حاضرم ۲۵ کیلو دیگه کم بشم اصلا الان که بهش فکر میکنم میبینم ۳۰ کیلو بشم قشنگتر ... 😂😂😂😂👍
rango567 عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 2427 سلام استارتر عزیز واقعا خسته نباشید دمتون گرم واقعااا... من از دیروز شروع کردم طبق رژیم شما ... تو یه روز یک کیلو نه بابا تۅ ݦݦلکتی زندڱێ ݦێڪنیم کہ ݦࢪدݦٵنݜ بعد از دࢪێٵڢٺ ݐۅݪ ٵز ڂۅدݐردٵز ݦیشمارنش👺