2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526045 بازدید | 68299 پست
سلام گلم من که بادکنکم روزه نمیتونم بگیرم از الآن غصه ام گرفته برا فردا برنامه ام شامل یه مقدار مو ...

من اصلا روزای فستو نمیتونم روزه بگیرم یه بارگرفتم رد داده بودم😂😂ولی ماه رمضون بجز پری همشومیگیرم.میدونی تنهایی گرفتنودوس ندارم هی میگفتم ای کاش ماه رمضون بود😊

عشقم مصرف شیرینی جاتت شاید کم باشه ولی کمترش کن ک خیلی تاثیرداره واسه لاغری

بعد ازخيلي وقت بود ك خوردم گفتم عب نداره هرچند وقت يبار ميخورم  

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منک شام نمیخورم ب جاش از لبو و شلغم و پف فیل و انواع میوه هاا فیض میبرم.....دور و بر تخمه و ناسالم ه ...

وای آی گفتین از الان تودلم آتیش روشن کردن😂

بایدازصبح هیچی نخوریم برای شب ذخیره داشته باشیم😂😂

سلام صبح بخیر بله شبا زود میخوابم صبح ها زود بیدار میشم شانس منم امروز شوهر جان بعد از مدت ها رفته ...

نوش جونت 😋

خوش بحالت ما کلا تایم خاموشیمون 1 و نیم ایناست. منم معمولا تو نت نیم ساعت میچرخم.

اره ورزش کن من دیشب ی قاشق سالاد الویه خوردم اضافه بر کالری رفتم نت نوشته بود برای سوزوندن سریع ی غذایی که نمیخواین چربی ساز بشه براتون 2 ساعت بعد از خوردن اون غذا نیم ساعت ورزش کنین حتی پیاده روی مانع جذبش میشه دیشب 12 شب دوباره ورزش کردم😂😂😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

قبول حق عزیزم. نه من سحری نمیخورم چون قرص تیرویید میخورم حوصله ندارم پاشم قرص بخورم بعد نیم ساعت صب ...

عزیزم شیر خواره داشتی نمیدونستم خدا حفظش کنه😙😙😙😙😙

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام رقيب جون صبحانه چاي و خرما ناهار حليم گندم عصرانه هويج شام كرانچي آتشين كالري مجاز١٤٨٥ مص ...

وای من گزارشاتومیبینم هرروز کرانچی میخوری😂معلومه خیلی دوست داری😂

ولی سعی کن هرروز نخوری توکاهشت خیییییییلی تاثیر داره اونم شام🤔

نوش جونت 😋 خوش بحالت ما کلا تایم خاموشیمون 1 و نیم ایناست. منم معمولا تو نت نیم ساعت میچرخم. اره ...

چه همتی آفرین

من الان ورزشم تموم شده یکم استراحت کنم برم دوش بگیرم سوار ماشین بشم برم کلاس ویولن دارم تا شب دیگه چیزی نمیخورم..

سشنبتون شاد🌹

روزتون پر از خوبی

لحظه هاتون پر از آرامش

نگاهتون پر از مهربانی🍂🌸

دوستی هاتون پر از صفا

رزق و روزی تون پر از برکت

زندگیتون پر از محبت❤️

سلام صبح تون بخیر و شادی🌹

💖

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
گزارش ۱۷آذرمن اولین گزارشم صبحانه۲۰۲ نیمروبربری ناهار۴۰۶ماکارانی+ماست میانوعده۱۶۹ نارنگی سیب کشم ...

عزیزم فست فودو کلا فراموش کن ببین اون پیتزایی که خوردی توکاهشت تاثیر داره من اون هفته ای که فقط یه کوچولو ساندویچ یاپیتزا بخورم کاهشم نیم کیلو کمترمیشه بخاطریه ذره پیتزا تجربشو دارم بهت میگم گلم😍

❣۸راه کار برای خودسازی و ساختن زندگی شادتر...

💗به موقع بیدار شدن

💗احترام گذاشتن به دیگران

💗تغذیه سالم

💗ورزش روزانه

💗تعیین زمان برای رسیدن به هدف

💗دوری از وسوسه و افکار بد

💗مطالعه

💗دست برداشتن از انتقال حال بد به دیگران

انگیزه#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
وای من گزارشاتومیبینم هرروز کرانچی میخوری😂معلومه خیلی دوست داری😂 ولی سعی کن هرروز نخوری توکاهشت خ ...

مرسي عزيزم

خوب من روال كاريم اينطوره

ساعت ٦ با برنامه زيرخاكي چاي ميخورم

بعدش كار خونه

بعد با برنامه شرم چايي

بعد با خانه امن كرانچي

تا ٣ هم بيدارم

بعضي وقتا كم ميارم از بي قراري واسه ريزه خواري

يعني باورت ميشه ساعت ٩ ك ميشه ناخوداگاه كرانچي ميارم

معتادم ميدونم بايد برم كمپ

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
عزیزم فست فودو کلا فراموش کن ببین اون پیتزایی که خوردی توکاهشت تاثیر داره من اون هفته ای که فقط یه ک ...

واي اره

من اصلا فست فود تميخورم

ولي اگر يك شب يكمم شام حالا هرچي بخورم قشنگ اون هفته هيچي كم نميكنم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
مرسي عزيزم خوب من روال كاريم اينطوره ساعت ٦ با برنامه زيرخاكي چاي ميخورم بعدش كار خونه بعد با بر ...

پس موفق باشی😂صلاح مملکت خویش خسروان دانند

من خودم نیم کیلو باقلوارو یه لحظه ای میخوردم الان دوماهه توخونه نمیزارم بیارن چه برسه خوردن😍