2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525838 بازدید | 68299 پست
انشالله عید 💪💪،هدفمونو بزاریم اخر اسفند ،آخرین یکشنبه ی سال وزن میکنیم 😍😍حتما به 60 رسیدیم اون م ...

انشاالله🤲

بخداهم توورزش خودمومیکشم هم غذا😪

ورزشم یه ساعت کردم همه چی دیگه طناب۳۰۰تا چالش شکم درازنشست🙄صبحونه نخوردم

آش گیلدیگومیزارم عکسشوببین🤗

عزززیزم ممنون از اینهمه انرژی آره پر خوری عصبی دارم  دکتر گفته باید ivf کنم من مغزم کلا بهم ری ...

عشقم کالریت رو درست نمیخوری و ورزش نداری ک وزنت تکون نمیخوره 

میفهممت ایشالا نتیجه بگیری 

گلم منم 4ساله منتظرم باردار بشم و نمیشم داغونم اما چی میشه کرد...ب خودم قول دادم یه مامان مانکن برا بچه آیندم بشم تلاش کردم بهش رسیدم ب هدفم رسیدم الانم توکلم ب خداست ک بچه دار بشم....خودت پاشو یاعلی بگو انرژی منفی رو از خودت دور کن...برای آرامش قلبت قران بخون...هیچ کاری برای خدا نشد نداره بهش اعتماد کن...انشاءالله ک خیره🤲🏻🤲🏻❤❤🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام سلاممممممممممم🖐🏻🖐🏻🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘 من اینجام من اینجام🙋🏻‍♀️🙋🏻‍ ...

سلام ب روی ماهت مانکن جونم.

فدای تو بشم ک اینجایی نااازاااار.

منم خوبم عشقم. دارم حاضر میشم برم پیاده روی همراه با دوستان چاااق ک دارم لاغرشون میکنم😁😁

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
چقدر کامل و درست و بجا گفتی فندوق جون💪💪😍😍🌷🌷 من امروز کوه بودم با اینکه خیلی انرژی ازم گرفت ،و ...

خسته نباشی خوشکلم😘

فدات خواهش میکنم❤

دقیقا همینطوره...ما باید یمقدار ب صدای بدنمون گوش بدیم نه خواسته های خودمون...اینجور زندگی قشنگتره❤❤🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام ب روی ماهت مانکن جونم. فدای تو بشم ک اینجایی نااازاااار. منم خوبم عشقم. دارم حاضر میشم برم پی ...

نشی الهی قربونت برم😘😘❤❤

خدا رو شکر قندعسلم😍😍🐥🐥🐥🐥🐥

دمت گرم عشقم...منم دارم آماده میشم بریم باغ دایی همسرجان😁

تقبل الله😂😂😂😂

واقعا خدا خیرت بده هیچی بهتر از این حس نیست😍😍😍

عاشقتم#   یدونه‌ای# 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

به حکمتش دل بسپار 🌿
نشی الهی قربونت برم😘😘❤❤ خدا رو شکر قندعسلم😍😍🐥🐥🐥🐥🐥 دمت گرم عشقم...منم دارم آماده میشم بریم ...

خوش بگذره. 

مواظب نفس خوشگل من باشی هاااا.

عزیزمی.اره والا خیلی حال میده کمک کردن ب کسایی ک ی زمانی مشکل و غم تورو داشتن. نمیذارم کسی چاق بمونه😁

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
مگه این خره؟🦓 این ک گوره خره😂😂 این خره🐴 الهه از خر شیطون همساده پیاده شوووووو😂😂😂 @بامداد ...

والا اوني هم ك تو گذاشتي اسبه 

گشتم نبود گفتم گوره خر لااقل اخرش خر داره 😁

يعني چي دستش رو بزاره رو فيلتر؟🧐🤪

الهه بيا پايين ميوفتي ها 

@بامدادخمار

این ایام کرونا بهترین فرصته واسه رژیم چون مهمون کم میاد😂😂

🤣🤣🤣🤣

عاقا اينجوري فايده نداره 

بايد سبك زندگيمون كلا تغيير كنه

نه اينكه با اومدن يك مهمون يا مهموني رفتن همه چيز خراب شه

كلا بايد ادم شيم🤣🤣🤣😘البته دور از جون شما🌹💃🏼

@شومیخک   @خوشگلشششونم     سلام قشششنگااا چطورید مانکنای آینده😍😍 امروز مولتی ...

سلاام سلاام آره میخورم طهرا😍🌹

ببین این پیام رو مانکن بمن داده

سلام ، ظهر بخیر، قرار بود یک سوم کالری هایی که مصرف می کنی توی میان وعده باشه، سعی کن رعایت کنی چون هم روی کاهش وزن و هم روی کاهش احساس گرسنگی تاثیر داره

اپلیکیشن مانکن

بچه ها اینم مانکن داده

سطح فعالیت بالایی رو انتخاب کردی، اگر در طول روز فعالیت ورزشی متناسب با این سطح فعالیت رو نداری حتماً در انتخاب سطح تجدید نظر کن، انتخاب سطح فعالیت بالا مساوی است با متابولیسم پایه بالاتر که اگر درست انتخاب نشده باشه در رسیدن به هدف دچار مشکل میشی. می تونی سطح فعالیت خیلی کم رو انتخاب کنی و فعالیت های خاص روزانه مثل ورزش ها رو به صورت دستی به عنوان کالری سوزانده شده وارد کنی.

کربو شماری نمیکنی که جدول برات مهم باشه اون برای رژیم شما نیست برای کتوژنیکه شما دارید کالری شماری م ...

به به سلاامممم سلااام ببینید کی پیامک داده بمن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍ممنونم خیالمو راحت کردین

سلام روز جمعه تون بخیر و شادی دیروز من خوب رعایت کردم و در حد مجازم خوردم + یه چای نبات برا درد پر ...

سلام عزیزم 😊 مثل همیشه عالی هستی 😉 

منم تن تن غذامو می خورم 😯 گاهی یهو یادم میوفته یواش می خورم خیلی خوبه ادم خسته میشه از جویدن باعث میشه کمتر بخوری