2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525987 بازدید | 68299 پست
سلام شاپرکی یادته دو سه روز قبل گفتی روزای فست آخر شب ده تا کشمش بخور دلتو داره؟ دیشب خوردم با دو ...

منم باید یه بار فست بگیرم با کشمش امتحان کنم دلم خواست

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شاپرکی یادته دو سه روز قبل گفتی روزای فست آخر شب ده تا کشمش بخور دلتو داره؟ دیشب خوردم با دو ...

سلام مهربون خوبی💓💓 اره کشمش نمیزاره قند خون ادم بیفته و اینکه جلوی ضعفو میگیره😘نوش جونت

منم باید یه بار فست بگیرم با کشمش امتحان کنم دلم خواست

ببخشیدچططورپرفایلم وامضاموعوض کنم

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
اولا منم با خوندن پیام ها مشکل دارم گرچه مژده گفت اونایی که نخوندین زمینه اش آبیه ولی وقتی دقت کردم ...

با نظراتت کاملاموافقم منم نمیدونم کدوما خونده شده کدوما نشده و کلا گیج میکنه

مزایایی ک گفتی دقیقا درسته👌🏻

اشکالات اینجا هم درسته👌🏻

ولی در کل اینجا چند لوِل بالاتر از اونجاست....من اینجا رو میپسندم....وقتی میرم اونجا حس میکنم از بازی مرحله آخر اومدم مرحله وسط...🥴

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها سلام من دیشب یه خطایی کردم حالا هررررچی میخواید بهم بگید حقمه.

اصلا باهام قهر کنید دعوام کنید ولی دیگه کار از کار گذشته و من این کار زشت و غیر اخلاقی و مزخرفو انجام دادم👴🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

کالریم کامل بود اما شام یه دونه پیتزا کاااااااامل خوردم .نووووش جونم خیلی حال داد ولی فقط همون لحظه.

بعدش چنان عذاب وجدان گرفتم که کلا نصفه شبم پامیشدم یاد کار قبیحانم میافتادم و واقعا دلم میخواست توبه کنم😂

چرا این کارو کردم من واقعا؟؟🤔

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  

@جید  

@دهم (میخواستم تورو تگ نکنم بداموزی نداشته باشه ولی بیا درس عبرت بگیر😁)

@zzzzzx  

وای خدایا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣جنتیه

😆😆

عه چه خوب بیا عضوش کن از خاطرات آدم و حوا تاپیک بزنه یکم برامون تعریف کنه 😂😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عالیه گلم همین فرمون با اراده برو جلو حتما نتیجشو میبینی💪💪💪

خدا ا دهنت بشنوه انءشالله😍😘😘⚘⚘

گروه نارنجی...وزن شروع ۸۲ قد ۱۶۷ وزن هدف اول ۷۷ وزن هدف دوم ۷۲ وزن هدف سوم ۶۷ و هدف آخر ۶۵😍😍😍💪💪💪وزن هفته اول۸۰.۶۰۰>۸۰.۱۰۰>
سلام عسلم چطوری؟ فک نکنم تمدید کنن آخه وضعیتمون نارنجی شده😑😑

سلام عشقم

بخدا مثل شهر مرده ها شده من افسردگی گرفتم 😭 

باز باشه قول میدم بیرون نرم فقط اینجوری نباشه 

لعنت_به_کرونا#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😆😆 عه چه خوب بیا عضوش کن از خاطرات آدم و حوا تاپیک بزنه یکم برامون تعریف کنه 😂😂😂

😂😂😂😂🤭

گروه نارنجی...وزن شروع ۸۲ قد ۱۶۷ وزن هدف اول ۷۷ وزن هدف دوم ۷۲ وزن هدف سوم ۶۷ و هدف آخر ۶۵😍😍😍💪💪💪وزن هفته اول۸۰.۶۰۰>۸۰.۱۰۰>
اسمش تو اون سایت هایدی هستش کاراگاه شاپرک😂😂😂😂

😂😂

اصلا هایدی عضو سایت خودشونه الکی تاپیک زده فقط واسه اون تبلیغه 😂 

یکی از داغترینا هم واسه اوناست 😎

هنوز بسم الله نگفته کلکارو رو کردن 😂😂😂😂

اینام اسکی دوست دارن انگار 😂😂

⛷👈🏻💩