2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525916 بازدید | 68299 پست
تبریک میگم.تاپیکت رفته تو پربازدیدا البته اونجا(مثل  توفیلم هری پاتر که میگن اسمشو نبر)حالا مام ...

😂😂😂😂 مسخره ها اسمشو فیل تر  کردن کلا اینجا ازادی بیان بیداد میکنه ( خود فیل تر هم ف ی ل تره ) 

داداچ ما همه جا پربازدیدیم 😎😎😆😆 الکی.مثلا#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر رفتن به پاپیون روکلا از سرمون بیرون کردیم😁😁😁😁😅😅😅😅😅

سمیه هنوز گیر داده به پاپیون😂😂 

فکر کنم اسمشو نبر رو ندیده @سمیه1396  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آره خیلی خوبه من استخون بندیمم درشتراز توهست واینکه کمرم بیشتر ازجاهای دیگه کم شده  منم خوشحالم ...

بایدم خوشحال باشی عزیزم کارت حرف نداره💪💪💙💙

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

😂😂😂😂 مسخره ها اسمشو فیل تر  کردن کلا اینجا ازادی بیان بیداد میکنه ( خود فیل تر هم ف ی ...

بر منکرش لعنت😁🤩🤩🤩🤩🤩🤩پر بازدید✌👏👏👏👏👏👏👏

یکی نوشته اونجا  که تو اینجا😁😁😁نتونسته عضو بشه اما با تاپیک پیش رفته و چن کیلو کم کرده.و اونجا ازت تشکر کرده.انقد اینجا اونجا گفتم خودمم قاط زدم🤪🤪🤪🤪🥴🥴🥴🥴

فقط فیلتر😜😜🤣🤣🤣

😂😂 اومدی تاپیکو به چوخ بدی  

😅😅مگ بقیه ممه های مرغو نمیخورن

الهه بخاطر چشام تا۱۵ روز ک (پنج شنبه بشه) از ورزش حتی اروم معافم ورزش سنگین هم تا ی ماه

چکار کنم حالا؟

چ جوری ورزش کنم؟

ولی دیروز ۳۰ دقیقه حلقه زدم

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

😂😂😂😂 مسخره ها اسمشو فیل تر  کردن کلا اینجا ازادی بیان بیداد میکنه ( خود فیل تر هم ف ی ...

کجا رفتین منم ببرین😐وگرنه سسکی هامو میریزم تو تاپیک

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

شما کجای کاری دوستی جونم خبر ازت ندارم

سلام عزیزم ممنون بابت پیگیریت دوست عزیز من روز ششم رژیمم و فست هست امروز پریود شدم چهارروز نمیدونم وزنم بیشتر نشون میده هنوز یا ن و اینکه دوتا خطای ریز هم داشتم ورزشمم همچنان پابرجاسپنجشنبه وزن میکنم خودم ب امید اینکه هفتاد یک خورده شده باشم شما چخبر

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است
بر منکرش لعنت😁🤩🤩🤩🤩🤩🤩پر بازدید✌👏👏👏👏👏👏👏 یکی نوشته اونجا  که تو اینجا😁😁😁نتونسته ...

😂😂😘✌🏼

اره الان رفتم دیدم انگده خوشحال میشم خاموش ها هم خوب کم میکنن (از همینجا به همه خاموش ها که صدامو میشنون سلام میکنم ) 

عه چرا فیل تر تو فیل تر نیست قبول نیست عاقااا من نمیتونم سرهم بنویسم