2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526704 بازدید | 68299 پست
سلام وای من خیلی خوشحال شدم😁😁😁💙💙💙 مرسی از تیم خوبه @بامدادخمار   الهه جون ،سرگروه های ...

سلاااااام واااااای بهت افتخار میکنم😍😍😍😍 ای جااااااان سایزارو ببین🤩🤩🤩 دمت گرم خسته نباشی رژیمی نمونه🐥🐥🐥🐥🐥🐥👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام الهه خانم. نمیشه داخل پیام رسان ها،مثل روبیکا یا هر کدوم راحترین گروه بزنیم؟ کارتون سخت میشه؟

عزیزم چند بار خواستیم اینکارو انجام بدیم ولی بعضی از بچه ها کلا شبکه مجازی ندارن و نمیتونن با ما باشن ولی این سایت مثل نینی سایته و مثل همین میتونیم همه باشیم 

البته منم تازه دیدمش ولی بنظرم از اینجا راحت تره و انقدر هم ناز نمیکنه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرمن همینجابهتره 😍

اینجا سایت داره همش بازی در میاره عکس هم نمیشه گذاشت 

اونم مثل همینه ولی راحت تر

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم  واااای عالیه افرین که به هدفت رسیدی 😍😍👏🏼👏🏼❤️❤️❤️❤️❤️ بهت.افتخار.میکنم# 🏅 ...

عاشقتم.یدونه‌ای# 😘😘😘❤❤❤❤❤❤

شوهرم قبول نمیکنه ۵۳/۵۰۰رو رُند کنم 😂😂😂😂 بشم ۵۳

ممنوووووووووووووووونم ازت عزیزدلم💝💝💝💖💖💖💖❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
کجا ننه؟؟ سونا و جکوزی داره؟😂

اره پس چی فکر کردی من شماهارو جای بد میبرم 😂😂

البته خودمم تازه کشفیدم اگه مثل مسکن مهر نشه صلوات 😆

سلاااااام واااااای بهت افتخار میکنم😍😍😍😍 ای جااااااان سایزارو ببین🤩🤩🤩 دمت گرم خسته نباشی رژیمی ...

مرسی فاطی خیلی خوشحال دارمت فدات شم شما خسته نباشی نفس طلا💙💙💙💙💙💋💋💋💋💋

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

فکر خوبیه تنوع هم هست  اسمش چیه؟

اینه https://madaran.net 

بیایید ببینید چجوریه ایمیل الکی هم بزنید ثبت نام میکنه

کدوم سایته تنوع همیشه عالیه اگه بشه عکس هم گذاشت که عالی تر 

اینه https://madaran.net

اره عکس میشه گذاشت کار باهاش هم راحت تره 

عاشقتم.یدونه‌ای# 😘😘😘❤❤❤❤❤❤ شوهرم قبول نمیکنه ۵۳/۵۰۰رو رُند کنم 😂😂😂😂 بشم ۵۳ ممنوووووووو ...

نفس_من_بیدی#  

کار خوبی میکنه بهش بگو اگه تفنگمو خواست بهش قرض میدم 😂😂😂😈

اینه https://madaran.net اره عکس میشه گذاشت کار باهاش هم راحت تره 

همینجا خوب نیست؟ 

جا افتاده شده.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)