2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525761 بازدید | 68299 پست
@آسنات99   سلام سرگروه عزیزم،روز بخیر 🌹⁦❤️            وزن شروع ...

سلام عزیزدلم روزشماهم بخیروشادی😘

کاهشت مبارککک وپایدار😍😍😍🎉🎆🎊🎊🎇💃💃انشاالله هفته آینده بیشترم میشه💪

سلام سپیده قشنگم خوبم. ممنون تو چطوری؟  به خدا دیگه حال و حوصله ندارم نازگل داره 4تا دندون ...

قربووونت عزیزم خوبم خداروشکر❤❤

الهییی عزیزم حتما بیقراری میکنه😞

دندونی بده بهش گاز بگیره آروم بشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربووونت عزیزم خوبم خداروشکر❤❤ الهییی عزیزم حتما بیقراری میکنه😞 دندونی بده بهش گاز بگیره آروم بشه ...

اتفاقا اصللللااااااا بیقراری نمیکنه قربونش بشم

حتی اسهال نشده و تب هم نکرده شکر خدا

فققققققط بدخواب شده، الان 3هفته است که درست نخوابیدم

دندونی هم. نمیگیره

انگشتشو گاز میزنه

سلام سلام و هزار و سیصتا سلام🤩🤩🤩🤩🤩💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 زهرا عشقم رسیدم ...

عالیییییییی دخترتویهدونه ایی😍😍😍🎇🎊🎆🎆👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏نوش جونت👏👏👏👏نتایج زحماتت وپشتکاروتلاشته واقعاً نوش جونت😍😍😍 انشاءالله توتثبیتم موفق باشی💪💪💪

من.بیشتر.عاشقتم# 😘😘💃💃💃💃💃

اتفاقا اصللللااااااا بیقراری نمیکنه قربونش بشم حتی اسهال نشده و تب هم نکرده شکر خدا فققققققط بدخوا ...

الهیییی عزیزم ماچ آبدارش کنم از طرف من😍😍😍

انشالله زود دندوناش دربیاد 

امیرعباسم تازگی دستشو خیلی تو دهنش میکنه ۱۶ تا دندون داره بنظرت بازم درمیاره؟ ۲۰ تا باید دربیاره نه؟

@آسنات99     سلام سرگروه جونم عزیزم من این هفته خیلی بد بودم همش به رونام نگاه کردم گفتم ...

سلام عزیزدلم😍خوشگل من نبینم ناامیدبشی باتلاش به همچی میشه رسیدالان ناامیدشدی چیزی جزاضافه وزن بهت رسید؟نه پس تاآخرش باقدرت بروجلوانگیزه ها روبخون .به هدفت که رسیدی نتیجه شیرینشومیبینی😍💪💪💪

سلام آسنات جان @آسنات99  

وزن شروع ۸۳

وزن هفته ی قبل 🎈

وزن این هفته ۷۴

وزن هدف ۶۵ 

اسنات جان من کلا گیر کردم رو ۷۴و ۷۵ همش رو این اعداد بالا و پایین میرم البته خیلی دقیق هم نمی تونم رعایت کنم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
@آسنات99     سلاااااااااام 😍😍😍😍😍 من اومدم🏃🏃🏃🏃🏃🙋🙋🙋🙋 آسنات جونمم😘😘😘منن ...

سلام عزیزممم😍😍😍

جون دلم کاهشت مبارکککک وپایداررررررسبزشدنت خیلی مبارکهههههه عالی بودی موفق باشی👏👏👏👏🎆🎊🎉🎉🎇🎊🎆💃💃💃💃💃💃👏👏.   @زیتونپرورده الهه جونم دخترمون تحویل شما😘

سلام روزتون بخیر🌺🌺🌺🌺 وزن شروع      وزن هفته قبل    وزن فعلی   &nb ...

سلام عزیزم روزشماهم بخیروشادی😘😍

کاهشت مبارککککک وپایداررررعالیههههههه🎆🎊🎇🎇🎉🎊🎆👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃. توبینظیری#  

@آسنات99   سلام سرگروه عزیزم روز بارونیت بخیر و شادی عزیزم وزن قبلی 71کامل امروز 70

سلام خوشگلم روزبارونیه قشنگه شماهم بخیروشادی😍😍😍کاهشت مبارککک وماناااا👏👏🎆🎆🎊🎉🎉🎇👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃.  عالی.هستی# 🤗