2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 521134 بازدید | 68299 پست
اره منم اون ماه سایزامو نوشتم از اول رژیم یادم رفت بگیرم حالا فردا سایز میدم تگت میکنم من فقط پیاده ...

احتمالا بشه ولی حتما ناشتا وزن کنی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام! سرگروه باز عین هفته های قبل شد واقعا دارم ایمان میارم به این: اول کاهشم عالیه هفته بعد کمی ...

سلام گلم🐥💛🐥💛🐥

از امشب برنامه غذاییتو باید برام بفرستی....ببینیم ایراد کار کجاست گلم

توضیحات صفحه اول برای کم نشدن وزن رو هم بخون

ن اینطوری نگو دلبندم....از امروز تا یکشنبه بعد گزارش بهم میدی تا ایراد رو پیدا کنیم😘💛🐥💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
@بهاربانووو2     @yalda818     @mahdiye_bano     @dozhtarebab ...

۹۰۰ گرم کمه ؟؟؟😍😍😍😍 وای عالی بخدا دختر . من بودم که ذوق میکردم وزن من گرم گرم داره میاد پایین اونم ک میبینی یک و خورده ای در اصل هفته پیشم حسابه که بیشتر نشونم میداد🙃 ولی اینکه هنوز هفته ای نزدیک ۱ کیلو کاهش داری عالیه. من اوایل کاهش دارم بعد دیگه گرم گرم کم میشه ولی خب سایز خیلی کم کردم دیگه هرکی میبینه میگه

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
مباااااارکت باشه عشششششقم بالاخره از هدفت رد شدی 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 تو بی نظیری 😍😍😍🤩🤩🤩🤩 ...

قربونت برم عزیزم😍😍😍😘😘😘🐥🐥🐥🐥🐥🐥

آرررررررره و خیلی خوشحالم🤗😂💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

عاشقتم که💝❤💝❤💝❤💝❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
مگه نمی خوای همه بهت بگن وای چه اندامی چرا مراعات نمی کنی 

نمیدونم چمه والا همش دارم میخورم بعدش عذاب وجدان میگیرم 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
بیشتر ببینید
اره برای لاغری هم خوبه اره میشه خورد

مرسی عزیزم🌹❤️🌱

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
سلام عزیزمهربون 😘😘😘😘😘😘😘😘 جیغ دست هورااااااااا🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 ...

سلام قربونت برم خوووووشکلم🤩🤩😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

فداتم که😂😂😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

عااااااااااااااااااشقتم#  💝💝💝💝💝

الگومی# 🐥🐥🐥😍😍😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿

سلام عزیز جان شرمنده دیر شد من  این هفته پریودم 

انشالله هفته بعد روز وزن کشی یه کیلو کم کرده باشم

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
@عروسترکم     سلام مینا جون  وزن اولیه ۱۱۲.   وزن هفته پیش ۱۰۷.۸۰۰ وزن امرو ...

دخترا دوست جدیدمونم تگ کنید من نمی تونم 

کلا با اون خط فاصله که رو اسماشون دارن گوشیم مشکل داره نمیدونم چرا