2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526704 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم  موارد کم نشدن وزن رو بخون بهم بگو کدومو داری  الان چند کالری مصرف میکنی و ور ...

فک میکنم بدنم به ورزش عادت کردم چون که همش قدرتی میرم انشالا این هفته هوازی هم میرم ببینم چه میشه 

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاطمه جون خیلی خوشحال شدن تبریک میگم🤩🤩🤩🤩🤩🤩به هدف رسیدی😍😍😍😍🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

سلام ساناز مهربونم😍😍😍😍 مرا ب فرزندی بپذیر🐥🐥🐥

و لطفا راهنماییم کن😘😘

قربونت برم عزیزم مرررررسی🤩🤩🤩❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
این که عالیه 😇 افرین

ممنون😘

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام مینا جون @عروسترکم    ظهربخیر عزیزم. خوبی پیدا نیستی گلم . نگرانتیم 🙁مارو دور نند ...

سلا بچه ها اینم وزن من .

@yalda818  @mary2772  @dozhtarebabaei  @آلاهیدا @بهاربانووو2  دیگه کیو باید تگ میگردیم یادم نمیاد هرکسی رو یادتونه تگ کنین😘

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
سلام سرگروه جووونی       ماشاالله عزیزم به این کاهش وزن و رسیدن به هدف تبریک وی ...

سلام عزیزدللللللم😍😍😍😍🐥🐥🐥🐥🐥🐥

فدات بشم ممنووووون😍😍😍😍😍😍😍

وای خیلی خوشحالم تاثیر مثبت میذارم دلبندم🤩🤩🤩😘😘😘

ایشالا زودی ب هدفت میرسی شک نکن💛💛💛💛

سپاسگذارم🤠😎🐥😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
آره از اول رژیم ۶ سانت شده فردا قراره سایز بدیم دیگه تو هم میدی فردا تگت میکنم ورزش هم برنامه ریزی ک ...

اره منم اون ماه سایزامو نوشتم از اول رژیم یادم رفت بگیرم حالا فردا سایز میدم تگت میکنم من فقط پیاده روی کردم یعنی سایزم کم شده 😦

سلام سرگروه عزیز من نامیدترازقبل اومدم 😭دیگه واقعا کلافه شدم چرا اخه @فندق_فسقلی     خ ...

سلام خوبی دوست خوبم

دمنوش هم بخور من زیاد دمنوش میخورم دمنوش زیره و زنجبیل و دارچین

خاک شیر و تخم شربتی هم قاطی کردم در روز دو لیوان میخورم 

فقط خدا
سلام سلاممممممم فاطمه جون چه کرده 😍😍😍😍🎊🎉🎉🎆🎇🎇🎇💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃عالیههههه ازهدفت هم زدی ...

سلام سلام و هزار و سیصتا سلام🤩🤩🤩🤩🤩💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 زهرا عشقم رسیدم ب هدف🥺🥺🤩🤩🤩🤩💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 قربونت برم من😂😂😂😂😂😂😂

عاشقتم# 💝❤💝❤💝❤🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
ایول ایوله فاطمه تاج سره👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 والبته عبرت و الگوی ماااااااااااااا😘😘😘😘😘😘😘😘🌸 ...

قربونت برم خوشکللللللللم🤩🤩🤩🐥🐥🐥🐥🐥

شما تاج سری 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلا بچه ها اینم وزن من . @yalda818     @mary2772     @dozhtarebabaei ...

@negin_slh از دیروز به ما اضافه شده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪