2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529927 بازدید | 68299 پست
😁 باشه گلم😉 تکم کن که یادم‌ نره عزیز البته اخر شب😅

انشالله خبرای خوش بیاری برامون

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ بچه ها یبار دیگه کلی میگم برای همه  ر ...

نه خوشگلم چرا اشتباه کنین.خدا خیرتون بده راهنمایی کردین.منم سوال داشتم هنوز نگرفتم کهههههه😁😁😅😅...خداروشکر درسته کالری شماری برای من کند هست ولی بدنم خیلی خوش فرم شده و داره فرم میگیره چون ورزشم دارم.انشالله سه چهار کیلوی اخر پروتئینی میگیرم البته اگه برسه اون روزا🤪🤪🤪

ممنون خانمی مهربون🌹🌹🌹❤❤❤❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

@فندق_فسقلی‍ 

سلام عزیز دلم. دیروز پری شدم ...امروز اومدم فست بگیرم اونقدر حالم بده که نگووو.نشد بگیرم ... بجاش چکار کنم ؟ کالری بقیه روزا رو کم کنم بنظرتون؟؟؟

@بامدادخمار  

سلام الهه جان 

من ازوقتی ورزش میکنم یکی ازسرشونه هام ودستم خیلی دردمیکنه بعدورزش 😔تیرمیکشه وپاهامم بااینکه یه ماهه ورزش میکنم بازم بعدورزش کوفتن ودردمیکنه😑ورزشامم درست انجام میدم وهرروزورزش میکنم گفتم ازت بپرسم؟فداتشم😘

ویکی اینکه من شنبه صبح ورزش میکنم یکشنبه وزن میکنم یعنی وزنم کاذب میشه؟🤔ممنونم ازت🙏

نه خوشگلم چرا اشتباه کنین.خدا خیرتون بده راهنمایی کردین.منم سوال داشتم هنوز نگرفتم کهههههه😁😁😅😅.. ...

عشقم فقط تو رو نگفتم کلا گفتم از وقتی گذاشتم پنج شش نفر پرسیدن رژیمو

اشتباهم بخاطر این بود که رژیم رو گذاشتم و ممکنه یه سری از بچه ها بگیرن و استپ بشن  

کلا این رژیم پروتیین نفرین شده س سس_ماست# 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم کم کم کالریت رو زیاد کن تا برسی به کالری تثبیت ورزشت رو هم کم کم کمش کن و پیاده روی داشته ...

سلام الهه جونم خوبی میگم من اشتهام زیاد نیستا ولی ت غذا ها ناخونک میزنم ریزه خواری دارم😐🤦‍♀️ بعد اخرش ک میبینم از کالری مجازم بیشتر مصرف کردم 🙁😑من چیکار کنم ایقد ریزه خواری نکنم؟ 

و یچیزی پوست شکم و بازو هام ترک قرمز خورده از این موضوع بشدتتتت بدم میاد روشی چیزی هس ک اینا از بین بره؟🥺

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
دم نوش زیره تو غذات بریزی هم میشه

مری میگم میای هم گروه بشیم

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
@بامدادخمار     سلام الهه جان  من ازوقتی ورزش میکنم یکی ازسرشونه هام ودستم خیلی در ...

چجوری درد میکنه عزیزم مثلا مثل کوفته شدن ؟ یا رگ به رگ شدن ؟

گرم میکنی قبل ورزش و بعد ورزش سرد میکنی ؟ دوش ابگرم میگیری ؟ 

پاهات چون قوی نیست درد میگیره باید چند ماه ورزش کنی و حرکات سخت بری تا قوی بشه مثلا اگه الان برات ۳۰ تا حرکت سخته و درد میگیره اگه یکماه بتونی ۴۰ تا حرکت بری بعد اون دیگه ۳۰ تا حرکت برات خیلی راحته 

نه عزیزم ورزش معمولی باشه اشکال نداره ولی قدرتی نرید یک روز قبل وزنکشی بهتره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام الهه جونم خوبی میگم من اشتهام زیاد نیستا ولی ت غذا ها ناخونک میزنم ریزه خواری دارم😐🤦‍♀️ بعد ا ...

ریزه خواری از پرخوری هم بدتره تو رژیم چون هم سیر نشدی هم کالریت زده بالا و ولع خوردن میگیری 

چاره ش فقط اراده قوی و انگیزه هست باید انگیزه تو ببری بالا دوباره بشین ببین اصلا قصدت از لاغری جیه بنویسش بزن جایی که ببینی هدف شگفت انگیز تعیین کن چیزی که ارزش نه گفتن به غذا روداشته باشه 

یمدت هم ریزه خواری نکنی عادت میکنی 

ترک ها بخاطر اضافه وزنته 

یمدت تو وزن هدف بمونی و ورزش کنی و پوستت سفت شه یکم بهتر میشه 

کرم هیدرودرم بزنی تاثیر داره 

ولی کامل از بین نمیره لیزر فقط جواب میده 

ولی بنظرم ادم اندامش قشنگ بشه بهتره کسی تو خیابون و مهمونی نمیگه لباستو در بیار پوستتو ببینم ولی چربی ها از زیر لباس هم مشخصه 

ریزه خواری از پرخوری هم بدتره تو رژیم چون هم سیر نشدی هم کالریت زده بالا و ولع خوردن میگیری  چ ...

من این هفته رو اصلن خوب نبودم مثلن هفته شروعم بود  همش ریزه خواری میکردم یا وقت نمیکردم ورزش کنم 😑🙁🙁🙁🥺🥺🥺🥺 همش میخام وزنمو بزنم رو در یخچال ک ببینمش ولی بقیه مسخرم میکنن 🥺🙁

و اینکه اره ادم خوش هیکل باشه بهتر تا اینکه چاق باشه اما شوهر نداشتم ک در اینده شوهر دار میشم 😂از ترک پوستی شاید بدش بیاد خب🤣🤣🤣 

من این هفته رو اصلن خوب نبودم مثلن هفته شروعم بود  همش ریزه خواری میکردم یا وقت نمیکردم ورزش کن ...

بزن تو اتاقت عزیزم. زیرشم بنویس ریزه خواری ممنوع😉

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
بزن تو اتاقت عزیزم. زیرشم بنویس ریزه خواری ممنوع😉

اینم بد فکری نیس👌🏻😍😘